0 oy
130 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (820 puan) tarafından
Kızlar satıcıyla konuşmak için soru cevap kısmı ile mi irtibata geçeceğim nerden konuşup nasıl iade edeceğim 

Daha önce ne yorum ne satıcıyla konuşmadım hiç bir bilgim yok bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
(11,179 puan) tarafından
siparişlerim kısmına gel iade talebi oluştur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ürünü ne zaman aldın ? Kullandın mı? Ürün ne ? Konuşmaya gerek yokki direk iade kodu oluştur gönder geri 
(820 puan) tarafından
7 Ağustosta ulaştı canım iki kargomda biri kitap yanlış gelmiş
Diğeri makyaj fırçası çok kalitesiz onuda iade edeceğim

Kitabı değiştirebilir miyim acaba üçlü almıştım biri yanlış gelmiş  satıcıyla onu konuşmak gerekiyor değiştirebilir miyim acaba diye
tarafından
İade edip tekrar sipariş vermen gerekiyor bu şekilde kişisel halletmeye çalışırsan kargon zaman aşımına uğrar geri iade de yapamazsın.
Makyaj fırçasını direk geri iade talebi oluştur
0 oy
(681 puan) tarafından
Canım ben eşime tıraş makinesi almıştım alır almaz  baktım şarj almıyor orada iade kısmı var iadeye basıyorsun satıcı ile iletişime geçiyorsun iade sebebini açıklıyorsun ondan sonra geri gönderiyorsun ki bak bizim satıcı iademizi kabul etmedi ürün eline ulaştığı halde o ürünü alıp başka bir ürün koyup geri gönderdi yani paramı iade olmadı
(895 puan) tarafından
Kişisel bakım ve hijyen ürünlerinde iade olmuyor. Bende göz çevresi masaj aleti almıştım değişim yapıldı iade olmadı.
(820 puan) tarafından
Kötü olmuş canım inşallah benimki de böyle olmaz ya
0 oy
(47 puan) tarafından

Böyle bu şekilde yap iadeyi gösteririm 

image

image

0 oy
(2,932 puan) tarafından
Ben satıcıyım trendyolda iade talebi oluşturabilirsiniz orada belirtiryosunuz zaten neden iade etiğinizi
(2,372 puan) tarafından
Ne satıyorsun canm
(2,932 puan) tarafından
Kendimize ait üretim fabrikamız var canım dış yalıtım ev dekorasyon vs onları satıyorum
Bhrcingis diye bakabilirsin
(2,372 puan) tarafından
Tamam canım bakarım ❤
(820 puan) tarafından
İadeyi anladım peki kitap aldım 3 lü biri yanlış gelmiş onu değişim yaparlar mı iade de mi etmeliyim yine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 437 göst.
26 Nisan 2024 Aile kategorisinde Zal ahmet Asya vera (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 526 göst.
0 oy
3 cevap 256 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (918 puan) tarafından soruldu

404,441 soru

12,116,120 cevap

36,461 kullanıcı

...