0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Vodofonlu olanlar yaptınız mı

12 Cevaplar

0 oy
(529 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor 
tarafından
Bildirim geldi vodofondan tıkladım sayfasına girdim sonra SMS le geldi vodofonun sayfasına girip üst tarafta 50 GB yazan yere tıkla öyle olur belki
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Nasıl oldu canım
tarafından
Bildirim geldi tikladim vodofonun sayfasına girip 50 GB yazan yere tıklarsanız da olur
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Nerden oluyormuş bacm de bizde yapalım 
tarafından
Bildirim geldi bana ama vodofonun sayfasına girip 50 GB yazan yere tıklayın olur
0 oy
tarafından
Nasıl oldu canım belli bir zamanı var mı bu ay sonuna doğru memlekete gideceğim o zamana böyle bir şey olsa süper olur valla :) 
tarafından
Hediye gb kazananlar faturali misiniz? Faturasiz da 50 gb diye bi hikaye gorunmuyo o yuzden soruyorum
tarafından
İyi o Zaman sevindim canım güle güle kullanalım
(16,197 puan) tarafından
Hani yok hanimlar nasıl yaptınız tam olrak nerde
tarafından
Ben sıkıntı yaşamıyorum mesela benim evimde Turkcell cekmezdi ilk taşındığımda bu yüzden vodafonea geçtim memnun kalmıştım
tarafından
Aaa banada geldi kız teşekkür ederim görmemiştim ders çalışıyorum videodan iyi oldu
0 oy
(327 puan) tarafından
Yokki link varmı 
tarafından
Vodofon sayfasında üst tarafta 50 GB yazmıyor mu bilmiyorum canım link yok bana bildirim geldi tikladim sayfasına yönlendirdi sonrada SMS ile 50 GB hediye etti
(327 puan) tarafından
Yok bişey görünmüyor faturalı mi sizin
tarafından
Evet faturalı canım ama neden sizde görünmüyor şimdi korkmaya başladım biraz ay sonu yüklü fatura gelirmi diye tıklamasaydim keşke
0 oy
(483 puan) tarafından

vodafone bu aralar bonkör olmuş sonu hayrolsun:D

tarafından
Ay demi hattım vodofoneykeb beni sömürüyor diye değiştirdim. Şimdi bonkorluk yapıyor :)
0 oy
(417 puan) tarafından
Bende yaptım geldi.
0 oy
(787 puan) tarafından
Vodafone yanımda uygulamasında üst kısmında stroyde 50 gn yazıyor bazi kullanıcılara vermiş 
0 oy
(329 puan) tarafından
Kız Allah ne muradın varsa versin yeminle kara kara düşünüyor dum bu ay ne yapcam diye ayy çok mutlu oldum 
tarafından
Güle güle kullan canım amin inşallah teşekkür ederim
(329 puan) tarafından
Bu sadece Freezone da var heralde canım annem red li onda çıkmıyor o
0 oy
tarafından
Canım o SMS te link mi var atsan bana belki bana da gelir yaa
0 oy
tarafından
Gördüm ama 450 TL 50 GB üstte gözüküyor cnm paralı amaaaaa faturalıyim ben
tarafından
Bende faturalıyim 450 TL gibi birşey yazmıyordu nereden gördünüz bunu ayrıca mesajda hediye İnternet diyor yani neyse ay sonu faturada belli olur
0 oy
tarafından

image

bende böyle yazıyor ama paralı 
tarafından
Yok bende böyle değil canım benim en üstte hikaye kısmında 50 GB mesajda da hediye yazıyordu yani bence hediye ay sonu faturamda belli olur Zaten

İlgili sorular

0 oy
78 cevap 2,471 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gizem121 (79 puan) tarafından soruldu
+9 oy
15 cevap 235,711 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Pinkfloyd (787 puan) tarafından soruldu

403,520 soru

12,089,367 cevap

36,380 kullanıcı