0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin amcasının oğlu polis bı kaç günlüğüne il dışına çıkmak istiyoruz otel fiyatları çok pahalı akrabalikdan dolayı biz kalabilir miyiz birde ücreti ne kadar polis eşleri, bilgisi olanlar yazabilirmi rica edersem birde her şehrin ücreti aynimi

4 Cevaplar

0 oy
(893 puan) tarafından
Polisevini bilmiyorum da öğretmenevlerini sormuştum bir ara çok uygun oluyor. Mesela otel 500 ise orası 125 falan. Ama yoğun talep var diye yer bulabilir misiniz bilemem. İstediğiniz ildeki yeri arayıp bilgi alabilirsin. Ben öyle yapmıştım. 
tarafından
Canım dün aradım öğretmen evini bir geceligine 1600 dedi ogretmenseniz kamu çalışanıysaniz 1800 dedi
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Birinci derecede akraba olunca baya kndirim oluyor ama genelde zaten indirimli diğer yerlere göre yer bulmak için çok çok önceden söylemeniz iyi olur.
tarafından
Peki ücretleri ne kadar güncel bilgin varmı canım arasam bilgi verirlermi
(2,938 puan) tarafından
Biz zaten esim nedeniyle çok kullandık polisevini ama yıllar geçti fiyatlar değişmiştir bı arayın bilgi alirsiniz veya gideceğiniz yerin polisevi sitesine girin fiyat yaziyormu çizelgeler olabiliyor olmuyorsa da arayabilirsin ama artık heryer pahalı bana göre bilemiyorum güncel fiyatlar nasıldır sadece kahvaltı vardı biz kaldığımız zamanlar
0 oy
(12,574 puan) tarafından
Gideceğiniz yer turistik ise bu kamuevleri çoktan dolmuştur. 
tarafından
Gidecemiz yer küçük bir il eğer olursa çok iyi olur ama işte kalma sıkıntı oteller bir haftalığına 13-15 arası
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Apartlar daha ucuz inan ki oralar almış başını gitmiş. Bartın'da öğretmen evi 8 bin en ucuz normal vatandaşlara 10-12 arası sadece kahvaltı veriyor ve full dolu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
14 Nisan 2024 Aile kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 938 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zelal...Swdn... (11,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
24 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Emmarose (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 364 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yrdsn (414 puan) tarafından soruldu

403,589 soru

12,091,623 cevap

36,384 kullanıcı

...