0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Koku gidermek için hangi kremleri kullanıyorsunuz? Etkili olanı varsa yazar mısınız ?

8 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Tto nun intim köpük temizleyicisini kullanıyorum. 
(21 puan) tarafından
Resmini ekler misiniz ? Ve etkili mi ?
-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Canım koku içeriden gelen bir şey onun için ilaç yazdır istersen, birde  oraya fazla müdahale etmek oranın ph'ini bozuyor , sabun bile sürme diyor doktolar, en iyisi doktora danışmak neyden kaynaklandığını tespit eder ona gore tavsiye verir çünkü kötü kokuyorsa bişeyler yapmaya gerek varsa  normal değil
0 oy
(206 puan) tarafından
Seba Med kullanıyorum koku ve temizliği açısından.
0 oy
(3,735 puan) tarafından
Koku varsa bir sorun olduğu içindir. Kadın doğum uzmanıyla konuşup, ona göre ilaç kullanın. Her krem kullanılmaz hassas bölge bir de.
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Koku gidericileri bilemem de temizleyici falan kullanma oranın dengesi bozuluyor. Ben çok fena enfeksiyon olmuştum. Su beyaz sabun yeter. 
(24 puan) tarafından
Sizde hangi belirtiler vardi enfeksiyon oldugund?
(3,854 puan) tarafından
Yanma vardı. Bi de aynayla bakmamıştım ama kabarmış gibiydi. Bilmiyordum böyle zararı olacağını, sık kullanmıştım ben onu.
(24 puan) tarafından
Nasil bir yanma? Nolur ben 1 yildir yanma sorunum var vajinanin giris kismindaki hessas tabakada kasinti kizariklik yol daha cokda idrardan sonra yanma olur gun boyu davam ediyor. Sizde ne kadar sure oldu? Ne tedavi aldiniz?
(3,854 puan) tarafından
Dediğim gibi o şeyle sık yıkamaktan oldu galiba. İlk dediğim gibi başladı. Sonra akıntı da olunca dr a gittim. Dr vajina içine yerleştirilen bişey verdi. Krem de vermişti galiba. Onunla geçti benim.
(24 puan) tarafından
Tesekkurler insAllahda bendede gecer bendede antibiotik kullandikdan sonra oldu. Sizdedeidrardan sonra yanma daha cokmu oluyodu?
(3,854 puan) tarafından
Evet. Tuvalette değilken bile yanma vardı
(24 puan) tarafından
Evet bendede oyle ammacok uzun cekdi
0 oy
(934 puan) tarafından
Koku varsa enfeksiyon vardır canım antibiyotik gerekir doktora gitmen lazım . Ha enfeksiyon yoktur ve doğal kokudan rahatsızsan intim temizleyiciler var çok sık olmamak kaydıyla kullanıyorum TTO diye bir marka var onun köpük temizleyicisini Ara sıra kullanırım .
0 oy
(119 puan) tarafından
Sabun bile sürmeyin diyorlar dengesini bozuyormus
0 oy
(595 puan) tarafından
Hiç öyle şeyler kullanmam kimseye de önermem. Koku varsa sağlık problemleri vardir. Doktora gidilmeli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Emreninhatunu-_- (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 469 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu

403,569 soru

12,090,727 cevap

36,383 kullanıcı

...