Kizlaar cuma gunu sezeryan dogumum vaar ilk kizim ise 2 bucuk yaşında suan. Tam 27 aylik hatta 2 bucuk bile degıl. Ilk gun sezeryan saatimi ozellikle gec saatte istedim 4 5 gibi gece uyusuklugum gececek ve ilk gun kizima annem bakacak hastaneye getirmeyecek oyle istedim. Ikinci gunu de sabah uyanir uyanmaz kahvaltinizi eder gelirsiniz dedim. Herkese söyledim onceden abla kardes odada yalniz anne babasi varken tanissinlar istiyorum dedim.herkes tamam dedi bu arada yani ben beyaz takımımı giyecegim yeni dogan bebisim3 de beyaz kalpli muslin takimini giydiricem yataga önüme yatiricam yanına da hediye koyacagim hani kardesin gelirken sana getirmis demek icin kizima. Ama kizimin istediği oyle belli birsey yok gonlumden hep ucan balon almak geçiyordu ama oda bitek cok sade olacak gibi geldi :) acaba dedim su bavul gibi olan doktor setlerinden mi alsam yanina koysam bu ara hep doktorlarda gecti malum son zamanlar sanki ilgisi var gibi kiziminda. Sizce nasil olur kizlar . Buyuk kizima da beyaz tulumunu ve paoatya tokalarini yikadim utuledim guzelce hazirladim esimle onlar da oyle kapidan girecekler bende telefonu kenara koyacagim o an hem odada yalniz olmus olacagiz ilk kez 4 kisi ailecek hemde o animiz ani olarak kalacak videoda bize ❤️