0 oy
251 göst.
Aile kategorisinde (182 puan) tarafından
Kizlaar cuma gunu sezeryan dogumum vaar ilk kizim ise 2 bucuk yaşında suan. Tam 27 aylik hatta 2 bucuk bile degıl. Ilk gun sezeryan saatimi ozellikle gec saatte istedim 4 5 gibi gece uyusuklugum gececek ve ilk gun kizima annem bakacak hastaneye getirmeyecek oyle istedim. Ikinci gunu de sabah uyanir uyanmaz kahvaltinizi eder gelirsiniz dedim.  Herkese söyledim onceden  abla kardes odada yalniz anne babasi varken tanissinlar istiyorum dedim.herkes tamam dedi bu arada  yani ben beyaz takımımı giyecegim yeni dogan bebisim3 de beyaz kalpli muslin takimini giydiricem yataga önüme yatiricam yanına  da hediye koyacagim hani kardesin gelirken sana getirmis demek icin kizima. Ama kizimin istediği oyle belli birsey yok gonlumden hep ucan balon almak geçiyordu  ama oda bitek cok sade olacak gibi geldi :) acaba dedim su bavul gibi olan doktor setlerinden mi alsam yanina koysam bu ara hep doktorlarda gecti malum son zamanlar sanki ilgisi var gibi kiziminda. Sizce nasil olur kizlar . Buyuk kizima da beyaz tulumunu ve paoatya tokalarini yikadim utuledim guzelce hazirladim esimle onlar da oyle kapidan girecekler bende telefonu kenara koyacagim o an hem odada yalniz olmus olacagiz ilk kez 4 kisi ailecek hemde o animiz ani olarak kalacak videoda bize ❤️

8 Cevaplar

0 oy
(889 puan) tarafından
Eminim çok tatlı olursunuz. 
(182 puan) tarafından
Insallah canim ya :) o kadar hevesliyim ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu
-Reklam-
0 oy
(2,804 puan) tarafından
Güzel bır bebekte olabilir benım kızımdan yola çıkarak söylüyorum bayılır çünkü 
(182 puan) tarafından
Ya kızım siması olan bebeklerden aşırı korkuyor oyuncak olanlardan :( bilac tane almistik istemiyorum dedi  :) b3n kendim amigurumi örüyorum herseyimiz orgu oyuncak bayiliyir onlara ama ormek icin ne enerjim ne zamanim var suan  da
(2,804 puan) tarafından
O zaman canım dediğiniz gibi yapın neye meraklıysa o olsun hayırlı doğum olsun sağlıklı kucağına alırsın inşaAllah ☺
(182 puan) tarafından
Amin insallah canim :)
0 oy
(5,668 puan) tarafından

benim oglum ablasina bbek getirdi. 50 55 cm boyunda her bim ve şokta oluyor cogu zaman var.  kel sacsiz bebek.  ben emzirirken o da onu emzirdi ben bebegi uyutmaya calisirken kiİm da o bebegini uyuttu. ben alt degisirken kizim da bebegi bezledi. arkadasiyla gelmis birine sen bakcaksin birine ben dedim.:) 

(182 puan) tarafından
Guzel fikir oda amaYa kızım siması olan bebeklerden aşırı korkuyor oyuncak olanlardan :( bilac tane almistik istemiyorum dedi  :) b3n kendim amigurumi örüyorum herseyimiz orgu oyuncak bayiliyir onlara ama ormek icin ne enerjim ne zamanim var maalesef
(5,668 puan) tarafından
kafasi cikan birsey. eli ayagi ve kafasi yumusak bebek mazemesinden. vucudu bacak kollari silikon dildurulmus sekilde. sadece greyfurt buyuklugunde kafa orup doldurup takabilirsin . üsenmezsen:)
0 oy
(351 puan) tarafından
Bende 27 gün sonra doğum yapacağım benim kızımda 3 yaşında kardeşi niloya bebek ve tosbişi getirecek ablasına :)
0 oy
(595 puan) tarafından

Benim kızım ablasına biraz aburcubur ve market oyuncak seti getirmişti. Birde hergun yatağına resim çizip koyardı. Ablasida sabah kalkınca o resme bakardı <3:D genelde kalp falan olurdu 

0 oy
(142 puan) tarafından
Benim kızım şarkı söylemeyi çok seviyordu bizim kızımız ablasına  mikrofon aldı karaoke gibi basit değil çok güzel benim bile bağıra bağıra söyleyesim geliyor 
0 oy
(29 puan) tarafından
Benimde iki yaşında bir kızım var şimdide bir oglum olacak nasipse az kaldı. Kızım balıkları çok seviyor büyük bir tane peluş balık almayı düşünüyoruz ya da hareketli bir balık tam karar veremedik ama çok sevdiği için balık almaya karar verdik kardeşinden ablasına hediye ☺️
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Herhangi bir oyuncağa karşı ilgisi yok mu? Mesela benim kızım arabaları çok sever ben olsam araba alırdım. 

İlgili sorular

+2 oy
93 cevap 927 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Es25 (3,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,529 soru

12,089,609 cevap

36,380 kullanıcı