0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (1,213 puan) tarafından
Bna Bi kaç gün kalıp evimize geliriz  demişti Bn gelemem ztn hamileyim Bi çocuğum da var gelmek istemiyorum dedim randevularim da var üstüne  idrar  yolu enfeksiyonum var .pazartesi  annem sni götürsün dedi randevum var dye kaynanam gelcek bnle ama illa dcek koye gdelim evde yalnız kalma dye kaç kere eşim gittgnde evde yalnız kalıyorum ztn hep söyleniyorlar gel dye bnde hep bahane uyduruyordum bnm evim ayrı Bn koye gelmek istemiyorum bunlar neden anlamıyor üstelik tansiyonum var hep kontrollere gdiyorum nasl ellerinden kurtulcam

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Onlarda sen yanlız kalma diye çabalıyordur canım 
(1,213 puan) tarafından
Bn köyde rahat deilm yani  tansiyon fln da var hep takip ediyorum  gorumcemin evi de yakın  bna
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bu konuda eşimi tın lamam. Evimde kalmak istiyorsam evimde kalırım. Benim yalnız kalmamı istemiyorlarsa onlar gelsin. 
(1,213 puan) tarafından
Bn de evime gidip gelmiyorum  dicem evimde kalmak istiyorum  bunu anlamiyorlar
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Bn evimde rahatım ne yapsam
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Net çizgi çiz kontrollerim var anne de. Yalnızlık benım için sorun değil de. Evine git 
0 oy
(17,128 puan) tarafından
Kimin ne dediği önemli değil ben hangisini istiyorsam doğru buluyorsam onu yaparım 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Sende iyi yönünden bak zaten tansiyonun varmış üstelik hamilesin kimse senden hizmet bekleyemez akşama kadar yan gel yat miss. Hamileleiğin tadını çıkar yemeğin hazır önüne gelsin temizlik iş güç diye kendini de yorma keyif yap 

Keşke benim de hamileyken öyle bi şansım olsaydı bi tane yaramaz oğlan+ engelli kayınpeder yaz tatili yapmaya geldi evime 1 ay kaldı doğuma bir hafta kalaya kadar baktım ona eşimin ailesi destek değil köstek oldu bana onların bana yardımcı olması gereken yerde ben kayınpederime baktım kaynanam da akşama kadar yan geldi yattı evinde keyif yaptı 
(1,213 puan) tarafından
Yemin ederim keşke yemeğim gelse önüme bnde istemezmyim tam.aksine Bn yapıyorum ve temizlik yapıyorum  Bn evimde de ztn yapıyorum  bunları
(1,213 puan) tarafından
Çocuğun peşinden yne koşan ben oluyorum
(7,133 puan) tarafından
Yapma canım sende zaten durumun ortada ayılıyor bayılıyor gibi yap ağlan sızlan hiçbirşeye elini sürme kaynanlara böyle olmak lazım ben kendimi yordum da ne oldu karnım burnumda sonuç kocaman bir nankörlük kaynanalara iyilik yaramaz ben akıllandım senin yerinde olsam hiçbirşeye elimi sürmem madem o kadar istiyolar orda kalmamı güzelce beni ağırlasınlar bana ne
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Napiyolar ki koyde sana 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 341 göst.
0 oy
31 cevap 646 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,175 göst.
0 oy