0 oy
210 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (219 puan) tarafından
Hanımlar esra ezmeciinjn gerçekten ürünleri işe yarıyormu kullanan varmı bide bana pahalı geldiii 

9 Cevaplar

+3 oy
(1,819 puan) tarafından
Hiç mi hiiç gerek yok bu sıcaklarda her gün duşuna al roll on parfüm vücut spreyi neyse sık mis gibi kokarsın zaten..He birde bu kokularla adamı deliye döndüreceklerine inananlar var adamın ham maddesi odun olduktan sonra istediğin kokuyu kullan istediğin geceliği giy odun yine odundur hiçbir şey etkilemez..Bu işler kokuyla olacak işler değil öyle olsaydı p*zevenkler gül gibi karılarını lağam fareleriyle aldatmazdı..
(219 puan) tarafından
Yaa öylemi diyor sun
(704 puan) tarafından
+++++++
-Reklam-
0 oy
(6,628 puan) tarafından
Ya Allah aşkına onlara cidden inanıyor musunuz 
(219 puan) tarafından
Bilmiyorum ki
0 oy
(815 puan) tarafından
Bide Esra ezmeci

Çıktı
(219 puan) tarafından
Bende anlamadım
0 oy
(12,739 puan) tarafından
Kendi evliliğine hayrı olmayan bir tipin size faydası olacağını sanıyorsanız bunun adı ne olur sizce
0 oy
(11,565 puan) tarafından
o da ürün çıkarmış? yani neden ondan ürün alayım, nasıl güvenip alıyorlar aklım almıyor zaten
(219 puan) tarafından
Ayn alaymdm bende
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ben bir nioli yağı aldım mantara iyi geliyor diye falan maa işe yaramadı bende ama uçuk a çok iyi geliyor 
(219 puan) tarafından
Andlm teşekkürler
0 oy
tarafından
Yani şu kendini bilmez kadının size ne faydası olacak Allah aşkına... Bu ara önüne gelen ürün cikartiyor zaten..
(219 puan) tarafından
Aynyaa anlamdim bendee
tarafından
İyi yapmışsın Parana yazık.
0 oy
tarafından
Ben temeraire ürünlerini tavsiye ederim erkeginizi cildirtacak tüm konular bende mevcut ön bilgilendirme için Ibana istediğim miktarı yatırmanız yeterli. bilgi için dm lütfen (!) (ironi)
(219 puan) tarafından
İstemez cnm kalsın
0 oy
tarafından
O kadına medet ummayin ya
(219 puan) tarafından
Umadjm kız merak ettim sordum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 101 göst.
18 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde tgbkbc (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 525 göst.
18 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde tgbkbc (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 5,313 göst.
4 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Derinmelisa (11 puan) tarafından soruldu

405,621 soru

12,153,107 cevap

36,576 kullanıcı

...