0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar bebeğim 29 günlük sabahtan beri altına 13 defa kaka yaptı. Ve hala yapmaya devam ediyor. Her emzirdiğimde mamayı ağzına verdiğim gibi altına yapıyor azar azar. Sizce normal mi hastaneye götürmeli miyim?

7 Cevaplar

0 oy
(2,660 puan) tarafından
Değil tabi ki 5-6 anlarım da 12-13 diyorsun hastaneye götür salgın var 
-Reklam-
0 oy
(6,455 puan) tarafından
Normal değil hastaneye götür tabi daha çok küçük sıvı kaybı olur
0 oy
(475 puan) tarafından
Değil 8 9 neyse ama 13 fazla ve yer yemez yapması daha kötü
tarafından
Bilmiyorum ki ,şuan 13 te kaldık 2 saat oldu yapmadı daha eğer  devam ederse acile götürürüm.yorum için teşekkürler.
(5,471 puan) tarafından
Devam ederse mi? Yavrum çocuk ishal dehidre olur. O kadarlık bebek için tehlikeli. Kaldı ki neden ishal oldu. Ona da bakılması lazım. Kalkın çocuğu hastaneye götürün
tarafından
İshal değil cnm gaz gibi sesle azar azar yapıyordu.
(1,457 puan) tarafından
Canım benim kız da öyleydi
Sariliktan hastanede yatiyorduk ben yanındaydım proflar gördü çocuk ishal diyorum her emmeye kaka yapıyor dedim
Sütun var mı dediler evet dedim bol bol emzir sana tavsiyemiz bu dediler
ben de sanıyorum ki ilaç iğne serum bisy verecekler sadece sarılık tedavisi yapıldı
Bu arada 2 aylık olana kadar devam etti
Şuan 4 aylık günde 2 bazen 1 yapıyor ve kilo alımı bu sayede hızlandı şükür
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Bizim 15 günlük doğduğundan beri en az 10 kere yapar, dr sordum normal dedi ama dolu dolu yapmiyor azıcık yapiyor 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Benim bebeğim de böyleydi büyütene kadar ne çektim. Kilo alımı fazla olmayacaktır muhtemelen. Hemşire bunu sıkıntı edecek olursa durumu anlat çünkü bebeğinin metabolizması böyle ilerleyecek anlaşılan. Benim kızım şuan 14 aylık ve artık 3 kez kaka yapıyor. Gün içinde öğün sayısını arttırdığımda kaka sayısı da artıyor 
tarafından
Canim benim hiç öyle değildi .normalde bu son günlerde günde en fazla 3 defa yapardı . sadece bugün öyle yaptı  .bende o yüzden sordum.
(1,712 puan) tarafından
O zaman bol bol emzir sıvı kaybı yaşamasın. İshal salgın
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Bol bol su içir hastaneye goturrsen yüksek ihtimalle sıvı kaybı diyip yatış verir cnm
tarafından
29 günlük bebeğe su versem bişey olmaz dimi ?
(1,792 puan) tarafından
Yani ben verdim cnm havada baya sıcak kaşık kaşık verebilirsin hazır su veya kaynatılmış su ver .
Mama takviyesi var mi
tarafından
Yok cnm anne sütü alıyor
(1,792 puan) tarafından
Bence suda vermelisin cnm arada
0 oy
(335 puan) tarafından
Normal değil hastaneye götür sıvı kaybeder yoksa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 90 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 190 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 147 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu

404,332 soru

12,112,862 cevap

36,448 kullanıcı

...