0 oy
87 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Sevgili anneler kendi sorunlarimdan bı kaç tane sayayım bir ayfir meme reddi yaşıyorum 3 aylık olucaz sahip veriyorum gece gündüz bu çok yorucu kucağıma aldığımda ağzını açar memeyi daha çıkarmadan ağzına alır amma ağlar uyuyana kadar ağzında tutar emmez 3500 doğdu 5300 idi 2 hafta önce hava yaz terden verdigini düşünüyorum dma ek kullanıyorum kilo yaolpmadi gaz yaptı ne kullanmalı nasıl meme reddi den kurtulmali.İkinci olarak kocamla kardeş gibi olduk ve hiç istemiyorum o da bendn kaçıyor kilolarım çok kalmadı ama gobeek kaldi evliligiomin gidişatı iyi değil gibi emzirirrken kolayca zayıfladım fldiyen var mı,üçüncü olarak doğumdan sonra kendime gelemedim  çok halsizim kalkacak halim yok kızım beni çok yoruyor desem yalan olur ama tembel olmuşum pasaklı olmuşum salmisim kendimi iyice ve buna engel olamıyorum günde 3 kere makyaj yapar 3 kere üstümü değiştirdim şimdi saçımı tarrayasim yok ben böyle hayal etmemiştim konuşalım tartışalım ne yapmalı ne yaptiniz

2 Cevaplar

0 oy
(9,565 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Mutlaka kan degerlerine baktır sana diyeceğim tek sey bu olur
-Reklam-
0 oy
(2,945 puan) tarafından
3 yıl oldu hala kendimi toplayamadım bakım konusunda. Emerken veririm dedim camız gibi yedim 90 kiloya çiktim. Şimdi 67ye düştüm. Kendim icin tek bunu yaptım. Meme reddi bende yaşadım o zaman sağı tamamen bıraktı solu zor verdim. Plates topunda zıplayarak emzirdim. Beni kızım ilk günden biberon tutmadı. 2 yıl boyunca şırınga ile verdim hem sütünü hem mamasını. Gazlı ve kolikti 1 yil gözümü açamadım ben. Eşimle cinsel durum ise çok ama çok uzun zaman sonra düzene girdi. 
(15 puan) tarafından
Gerçekten hayat eskisi gibi olmiycak galiba her yolu deniyorum emzirme konusunda henüz bı yol kat edemedim biberona alıştı artık siringanin bı faydası olur mu ki bize
(2,945 puan) tarafından
Bilemiyorum canım denemek lazım. Biberon meme reddi yapiyor ama benimki onu almamasına rağmen Red yaşadık.
(15 puan) tarafından
Kaşıkla denedim hepsiini tukuruyor içmiyor biberon vermemeye calisiyorum aç da bıraktım memeyi tutsun diye ağladı açlıktan da emmesi yine ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedagktg (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 76 göst.
0 oy
15 cevap 240 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu