+4 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından

Benim çocuklarım özel çocuk akran zorbalığı yüzünden geçen yıl kızım okula gitmedi.  Çok Zor bir süreç geçirdi  dış görünüşü konuşması eğitim seviyesi herşeyi alay konusu oldu.   Taşınıp okul değiştirdik bu yıl. Okullar açılacak diye sevinip heyecan lanan çocuğum gitti. Yerine okul ismini bile duysa nefret hiseden korkan mutsuz olan bir çocuğa dönüştü. Boyu kısa esmer zayıf yeteneğini gösteremeyen bazı çocuklar  malesef akran zorbalığı na uğruyor. Ama benim çocuğum gibi özel gereksinimleri  olan çocuklar daha ağır hasar alıp daha  kırılgan oluyolar lütfen herkes çocuğuna anlatsın ve lütfen bunu paylaşın.

image

5 Cevaplar

0 oy
(20,288 puan) tarafından
Evet ben zaten öğrettim oğluma yine söylücem bugün yazıldı çok şükür
-Reklam-
0 oy
(6,662 puan) tarafından
Benimki 4 yaşında bir arkadaşımın kızı özel çocuk kızım neden böyle dediğinde çünkü ondan bitane var sendende bitane var herkes farklı senin bebeklerinin hepsi aynı olsa çok sıkılırdın ya işte o yüzden hepimiz farklıyız diye anlatmıştım geçen mavi gözlü birini gördü gözleri mavi renk sıkıcı değil diyor ☺️
(1,695 puan) tarafından
Ne güzel anlatmışsınız benim oğlumun sınıfında da bir engelli arkadaşı var. Fiziksel anlamda. Ve ben oğluma öğrettim. O kadar kibar yaklaşıyor ki çoğu kız çocuğundan narindir benim oğlumda. Onun içinde üzülüyorum böyle olduğu için. Post sahibi değilim
(6,662 puan) tarafından
Ne tesadüf ki bende post sahibi olmamama rağmen senin yorumuna yazdım su gibi akılları biz ne yana üflersek o yana doğru gidecek kızımda öyle incitmeyi sevmez ve umarım hiç incinmez benimkide tüm çocuklarda
(1,695 puan) tarafından
Yani inşallah ama işte aileler çocukları pohpohlamasa böyle şeyler olmaz. Evde çocuğuna değer vermeyen yaratıklar 5 dk ilgilenmeyen ana babalar okulda birden melaike kesiliyor ne hikmetse. Ayy çok doluyum bu tür konularda
0 oy
(1,695 puan) tarafından
O kadar haklı bir yazı ki...

Ve maalesef bazı çocuklar gerçekten çok acımasız zalim oluyor. Çocuk demek bile gelmiyor içimden onlara. Deccal gibiler vallahi...
(6,662 puan) tarafından
Çocuk ailenin aynasıdır ben buna inanıyorum deccal olan çocuklar değil anne babaları ne yazıkki
(1,695 puan) tarafından
Birbirimizin cevabına yorum yapmışız görmeden:)
(12,707 puan) tarafından
Esra ya katılıyorum
(1,695 puan) tarafından
Yaaa evet bazı aileler var bende görüyorum tanıdıklarım dan
 Şiddeti öğretiyorlar. Herkes çocuğunu haklı haksız savunduğu için ortaya böyle karman çorman çocuklar çıkıyor maalesef. Aileler bi sussa bi her b.ka karışmasa çocuklar bu kadar vahşi olmaz
0 oy
tarafından
Bazıları özel çocukta bilmiyor cnm oğlumu sübyan kursuna verdim aynı sınıfta bir kac erkek çocuk var şımarık saçma sapan dalga geçen şeyler üstelik anneleride bu durumdan sanki komikmiş gibi bahsediyor herkesin çocuğu var ama bazıları sanki feriştah yetiştiriyor bir ukala üstelik benimde oğlum tek kız kardeşi var ben anlamıyorum erkek diye şımartılan çocukları ondan sonra öyle oldu böyle oldu diye ağlıyorlar gerçekten eğitim evde başlar 
0 oy
(3,286 puan) tarafından
Çok doğru canım benım kızımda okula başlıcak önceden de hep söylerim bazen parkta görür anne bu nıye böyle bende güzelce anlatırım dalga konusu asla olmayacağından bahsederim bunu ekran görüntüsü alıp whatsaptada paylaşıcam malesef bazı çocuklar çok kötü olabiliyo bu konuda

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 260 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 238 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 293 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde zmrt_ (1,621 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,346 cevap

36,629 kullanıcı

...