+1 oy
206 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (156 puan) tarafından
Kızlar güzellik merkezinde 1 ay önce lazer için kayıt açtırdım 200 TL kapora verdim ama bir iki gün sonra iptal istedim eşim izin vermedi bana iptal yok denildi dün para için IBAN atmışlar ödemem dedim iptal için gittim görüşmeye yok diye benimle tartıştılar ödeyecek durumum yok gitmeyeceğim de dedim bana genel merkeze söyleriz avukatlarımız ilgilenir icra yoluna gidilir denildi ama hiç bir hizmet almadım sadece dosya açıldı ödemezsem felan ne olur bilginiz var mı lütfen yardım edin eşimin haberi yok 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne alaka ya bende kayıt açtırdım 4 ay gittim her gittiğimde ücretini de ödedim. Daha sonra hamile kaldım gitmedim, bir kişi de avukata vericem vs. demedi direk kaydı kapattı. Sonuç olarak ben gideceğime gittim parasını da verdim. Saçmalık yani başka bir avukata da siz danışın.
(156 puan) tarafından
Tamamını ödediniz mi ücretin ödeme yapmam için deniliyor
tarafından
Hayır tabikide tamamını ödemedim. Gittiğim kadar olan kısmı ödedim. İşlem almadigim şeye neden para ödeyim.
(158 puan) tarafından
Kız azbenim başıma da geldi ben de 8 seans gittim 4 seansım kaldı hamile olduğum için gidemedim beni de sürekli arıyorlar biz avukatız ödeme yapmazsanız sizi icra vereceğiz diye az önce de aradılar bakırköy'den gelip ödemenizi yapmazsanız dosyayı başlatıyorum diye ben de dedim almadım bir hizmetin parasını neden vereyim avukata veriyorsanız verin dedim
-Reklam-
0 oy
(4,714 puan) tarafından
imza atmışsan gitmek zorundasın bende gidiyorum  bana imza attığın için gelmek zorundasın dediler 
(156 puan) tarafından
Dosya açıldı evet ama gel demiyorlar parayı ver diyorlar
(4,714 puan) tarafından
senin gidip müsait olduğun  zamana randevu alman lazım cnm randevu vakti gelince arıyorlar
(4,714 puan) tarafından
benide yoldan çevirdiler cilt bakımı için 6 ay seans için 2.500 milyar ilk seans gittim ikinci seansi  ben kendime göre olusturdum
0 oy
(264 puan) tarafından
Yok artık merak ettim cevapları okuyacam
(156 puan) tarafından
Bende başıma ne iş aldım merak ediyorum
0 oy
tarafından
15 gün içinde koşulsuz cayma hakkın var ama maalesef günü geçmiş . Evet imza attığın için evine icra gönderiyorlar almadığın hizmetin bedelini +Avukat parasını paşa paşa ödetiyorlarlar. Yeni dolandırıcılık yöntemi 
(156 puan) tarafından
Ama ben birkaç gün içinde mesaj attım iptal edin diye etmemişler
(156 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
tarafından
O mesaj duruyor mu peki ?
(156 puan) tarafından
Yok silmiştim keşke dursa
tarafından
Hiç bir şekilde şuan dayanağınız yok. Çok sinir oluyorum bu durumlara ben olsam burunlarjndan fitil fitil getirirdim. 14 gün içinde noter aracılığıyla fesih işlemlerini göndermiş olsaydın firmaya şuan fitil fitil burnundan getiriyordun. Eşinden gizli kenara köşeye atarak bir şekilde hizmet almaya git bari
(156 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(490 puan) tarafından
İnternette buna benzer birkaç kişinin videosunu görmüştüm böyle yaparak birkaç kişiden para almışlar bir nevi dolandırıcılık gibi sizde yoldan çevirip görüşmeye mi girmiştiniz.
(156 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(6,657 puan) tarafından
İptal hakkın 10 yada 15 gün ve ne yazık ki süresi geçmiş imzan varsa o parayı alırlar canım 
(156 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(280 puan) tarafından
Cayma bedelini ödeyip kapatabilirsin dosyayı. 
(156 puan) tarafından
Şimdi 2000 TL ödedim kapattım
0 oy
tarafından
Sende bir avkukat bul canım 
0 oy
(159 puan) tarafından
Vicdansizlar ne bir işlem görmüşsün nede başka bişey bu ne saçmalıktır ya avukat ile senden o parayı alsalar bile ne kadar doğru adaletli olur ki yazık gerçekten bence eşine güzel bir şekilde anlat sen yok dedin diye vazgeçtim ama bana böyle diyorlar diye eşine söyle canım 
0 oy
(976 puan) tarafından
Zorunluluk yokki ben 4 sene gittim gtmedigim zmnda oldu gelmeyeceksenz dosyanızı kapatalım avukatlık bı durum yaşayalım dediler nazikçe resmen sizi zorluyorlar 200 TL vermissn yani daha işlemde görülmemiş ki şikayette bulun derim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
4 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
23 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
23 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
25 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde İnci 67 (55 puan) tarafından soruldu

405,836 soru

12,162,551 cevap

36,609 kullanıcı

...