0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sosyal medya kullanmayı bıraktım gereksiz alışmıştım vakit kaybı oluyordu yani giresim de gelmiyor şuan cidden. Ama yaz günü dışarı çıkılmıyor ev de çok sıkıcı nasıl vakit geçiriyorsunuz çocuk uyanıkken kitap okumak falan da hayal oluyor. Temizlikte bi yere kadar :D çok sıkılıyorum sıkıldıkça ye iç geçmiyor zaman bir de umutsuz ev kadınları izlemeye başladım tam oldum :)

9 Cevaplar

0 oy
(5,500 puan) tarafından
Bebiş yokmu

Sıkılacak zamanım kalmiyo
tarafından
Var da çok şükür bi süre oynadıktan sonra kendisi oynuyor bende oturuyorum boş boş. Yanından da ayırmıyor punch yapıyodum bi ara ama rahat bırakmıyor onu kalem gibi görünce
-Reklam-
0 oy
(718 puan) tarafından

Ben sinir stresimi örgü ile atiyorum canim :) 

tarafından
Benim de alışmam lazım ya hem şiş hem tığ çok az biliyorum ama sıkılmıyor musun bir süre sonra. Ben arapça tablo yapıyordum ama oğlan ona da müsade etmiyor
(718 puan) tarafından
Yani sıkılmaya vakit olmuyor ki sürekli yapsam sıkılırım bakit buldukca yaptigim icin hevesle yapiyorum canim bir ara kanvas boyama tablolardan yapmayi düşündüm sonra cocuk izin vermez surekli karistirir diye baslamadim
(2,052 puan) tarafından
Anladım canım doğru diyorsun ben başladım mı sıkılana kadar yapıyorum sonra bırakıyorum şimdi motif motif çanta falan yapabilirim aslında
(718 puan) tarafından
Her motif ayni ölçüde yapamadim ben bıraktım :))) büyük 3 motif örüp oyle yapiyorlar küçük motiflerle ugraşma derim kolay gelsin simdiden
(2,052 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyen için araştırayım biraz
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Bir daha doğur sıkılacak vakit kalmaz (şaka tabiki) Valla sıkılacak vakit bulsam keşke
tarafından
Hahaha Allah kolaylık versin ya
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Sen mi ben mi çok bunaldım zaman geçmiyor hiç bisey yapasım gelmiyor 
tarafından
Demi ya sıcak işleri sadece öğlene kadar yapıyorum zaten sonra zaman geçmiyor bi türlü
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Bebeigimin artik karnimdaki son gunleri 40cı haftadayim..telefona bakmaktan bikmoş durumdayım ..bebegim cabuk gelsin zamanimi onla geciriyim istiyorum
tarafından
Ay ne güzel duygular inşallah çok güzel günleriniz olur. Cidden bu telefon bataklık ben de hep bırakmak istiyordum ama bir musibet bin nasihatten etkili oldu :)
(3,477 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim♥️evet telefon kötü..hep almiycam elime diyorum ..ev isleri bittikten sonra bos bos oturuyorum ..somra bi hakiyom telefon elimde
(2,052 puan) tarafından
Zaten bebekle vakit geçirirken zaman geçer az kalan vakitte de daha kaliteli geçer ❤️ soruyu soran kişiyim de ismim çok açık ya konuma kadar diye değiştirdim olur ya biri denk gelir
0 oy
(2,269 puan) tarafından

Bebe uyudumu işler yemek derdim olmadimi yaparım yazmamı 

image

(2,052 puan) tarafından
Ellerinize sağlık çok güzel emekler❤️
0 oy
(5,994 puan) tarafından
Bebek olunca cnm sıkılmıyor.  El işi hiç yapmadım gözümü bozamam boşuna.  Kaynanam çok yapiyodu boyun duzlesmesi çıkti
(2,052 puan) tarafından
Bende de var maalesef korsemi takarak yapıyorum yaparsam aslında egzersiz yapsam hem ona iyi gelir hem vakit geçer de düzenli devam edemiyorum
(5,994 puan) tarafından
Çeyiz olarak yap çocuklarına.
0 oy
(42 puan) tarafından

Oturuş modd on :D

(2,052 puan) tarafından
Annem gibi arada yer değiştir diyim koltuk çöküyormuş:D
(42 puan) tarafından
Çöktü vallah :-D
0 oy
(6,312 puan) tarafından
Kızçeye hırka örüyorum 
(2,052 puan) tarafından
Elinize sağlık ❤️ böyle şeylerin zararı olmaz aslında ben de öğrenip yapabilirim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 370 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Renkkk (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
3 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Mai (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 260 göst.