+1 oy
281 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (389 puan) tarafından
Anneler biz ailecek memlekete gidicekdik dayımla kardeşim biz hepimiz gidicektik , erkek kardeşimin en yakın samimi erkek arkadaşi 28 yaşında genç birisi felan akciğer kanseriydi nişanlancaktı hasta oludugu için erteledi ama malesef yoğun bakıma alındı ve şuan itibari ile entube edildi 2 gün yaticak diyolar ama durumu iyi değil vefat edebilir ,, ailesi ve bizler çok perişanız nolur Allah rızası için dua edin nolur rabbim annesine babasına ailesine hiç kimseye evlat acısı vermesin çok kötü çok zor , böyle bı durumda kardeşimi nasıl moral verebilir bilmiyorum kardeşimde çok kötü yedikleri içtikleri birdi her yere giderlerdi, nolur Allah rızası için dua edin her şey üst üstte geldi bizde bu ara malesef hayat bu hepimiz öleceğiz ama evlat acısı kardeş acısı çok zor çok Allah'a emanet olun bende çok kötüyüm 

4 Cevaplar

0 oy
(1,693 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin. Böyle bir durumda bu söylenmez ama akciğer kanseri çok kötü bir illettir. Dedemi bundan kaybettik. Bir anda çökertiyor insanı. Şafi isminin yüzü suyu hürmetine Rabbim şifa versin inşallah 
(389 puan) tarafından
Amin cnm amin Allah razı olsun son kez ailesinin gözünün içine bakmiş entube edilmiş çok zor evlat acısı kardeş acısı
(1,693 puan) tarafından
Tabi ki Rabbim yaşatmasın
(389 puan) tarafından
Amin saol
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından

Uzmeni istemem ama bir kaç ay önce gorumceminde bu hastalıktan kaybettik zor rabbim ona şifa size de sabır versin çok zor :'(

(389 puan) tarafından
Allah yardm etsn çok zor ya malesef
0 oy
(417 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah.
(389 puan) tarafından
İnşallah amin
0 oy
(389 puan) tarafından
Malesef bu sabah vefat haberini aldık gencecik 1 hafta sonra nişani olacaktı malesef olmadı kanserdi bütün organlarını bitirmiş erkek kardeşim aglayamiyor ne yapcam bilmiyorum lütfen Fatiha okur musunuz Allah razı olsun hepinizden
(685 puan) tarafından
Yeni okudum gördüm postu canım Allahım sabır versin hepinize çok zor
(389 puan) tarafından
Amin cnm amin Allah sabır versin çok ama çok zor ya bı anlık oluyor herşey
(685 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 719 göst.
+1 oy
8 cevap 216 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (542 puan) tarafından soruldu