0 oy
93 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar ben antidepresan kullanıyordum kötü şeyler yaşadım . İki sene kullandım. Sonra bıraktım duzeldim gibi oldu. Hamile kaldım şuan üç aylık ama aşırı gerginim oğlum beş yaşında o da çok yaramaz oldu çok tahammulsuzum ne yapayım bir dua bir sakinlik için

5 Cevaplar

0 oy
(17,097 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende hamileyim ve çok agresifim canım emin ol bazen kendimi tanıyamıyorum ama bunlar gecicek diye hep kendime bunu söylüyorum. Hormonlardan dolayi ruh halimiz değişiyor ama geçiyor canım merak etme kendini bu şekilde strese koyma 
-Reklam-
+1 oy
(660 puan) tarafından
Evde sürekli bakara suresi açip iş yaparken dinleyebilirsiniz 
+1 oy
(9,612 puan) tarafından
Hepsinin gecici oldugunu kendıne empoze et hic bişeyde ne senden ne cocugundan onemlı değil. Bunu düşünürsen sanırım bıraz rahatlarsın 
+1 oy
(10,891 puan) tarafından
Ferahlik icin insirah suresi ve ihlas suresi okumanin buyuk faydalari vardir ruhu sakinlestirir feraha cikarir ofke aninda euzubillah zikrini ceken kimse sakinlesir aile ici huzuru yakalamak icin bakara suresini gunluk okumak gerekir okuyamazsan dinleyebilirsin bunlari gunluk duzenli yaparsan faydasini goreceksin 
+1 oy
(2,299 puan) tarafından
Valla inanır. Misin varsa çaresi lütfe biri de bana önersin artık günlerim sadece sinir stresle geçiyor bu arada cnm sana arkadaş tavsiyesi lütfen sakin olmaya çalış çünkü karnındaki bebekte çok etkileniyor hatta doğduğunda mutsuz gülmeyen sadece ağlayan bir çocuk oluyor kendi oğlumdan biliyorum bende çok zor günler atlattım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 32 göst.
0 oy
18 cevap 584 göst.
15 Ekim 2022 Aile kategorisinde Evramm (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
17 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Pembe cicegim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
4 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Nihalinannesi (1,238 puan) tarafından soruldu