0 oy
80 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından

Ek gıdaya başladım yoğurt,çorba ,danino yiyor meyve purelerinden midesi bulanıyor istifa ediyor bunlardan baska ne verebilirim kızlar internette çok tarif var ama burdaki annelerin fikrini merak ettim kızım 7 aylık 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
niye danino yiyor sağlıklı bir ton şey varken?

bak, süt, tuz, şeker dışında her şeyi verebilirsin
(16 puan) tarafından
3 gün kuralını denemelimiyim ..?
tarafından
ben denedim, sebze meyve püreleri, önce yumurta sarısı sonra beyazı, labne, avakado sonra çorbalar kemik suyu, tavuk suyu. 8-9 ay arası kıyma başlarsın sonra baklagil. ama paketli hiçbir şey verme, yazık içinde tonlarca koruyucu ve şeker var. cici bebe falan sakın verme
(16 puan) tarafından
Kayın validem daha geçen bana cici bebe aldırdı bunu muzla ez ver dedi yaaaa kizzz
tarafından
içeriğini oku, sen karar ver. çocuğuna o kadar şeker vermen ne kadar mantıklı sen düşün, taşın karar ver. bütün doktorlar şekerin zararından bahsederken
-Reklam-
0 oy
(5,378 puan) tarafından
Danino şeker yüklü verme çocuğa  onunyerine koyun yogurdu ver evde mayaladigin inek yoğurdu ver sebze haslamasini çok severdi 2,5 yaşında hala çok sever havuç brokoli tatlı patates falan haşlayip verebilirsiniz 
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Paketli gıda verme canım. Daha 7 aylık danino falan yazık günah çocuğa. Bal ve yer fıstığı çok alerjik, onları verme. Tuz ve şeker zararlı. Yumurtayı da beyazını vermen için erken daha. Şarküteri ürünleri de kesinlikle tavsiye etmiyorum. Onun dışında ister 3 gün kuralı denersin ister anam babam usulü yediğini verirsin o senin bileceğin iş. Ben 3 gün kuralıyla gittim kızımda. Bu saydıklarım dışında hemen hemen herşeyi verebilirsin. 
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Lütfen danino hazır yoğurt falan vermyin..ben bebek irmiği almıştım meyveleri ezip onunla karisiyiryordin çorba yapıyordum sebzeli kuzu kıymalı..tarhana çok iyi oluyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
+1 oy
1 cevap 50 göst.
+1 oy
1 cevap 44 göst.

Kategoriler

1,452,516 soru

23,845,693 cevap

319,578 kullanıcı

...