+1 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (715 puan) tarafından
Kizlar hamile kalmadan önce rüyasını görüyormusunuz benim 3 cu gebeliğim hepsini de gördüm hamile kalmadan önce cinsiyetiyke beraber 

9 Cevaplar

0 oy
(183 puan) tarafından
Ay bende yarım saat önce uyandım tam bakayım derken senin postu gördüm :) bende rüyamda 2 defa gebelik testi yapıyorum ikisi de pozitif kıpkırmızı hem de tuhaf ama gebe olamam yeni reglim bitti daha 3 4 gün oldu
(715 puan) tarafından
Ben de bütün çocuklarımı rüyamda gördüm ama test olarak değil bebek olarak ellerimdelerdi rüya gordukten bı kaç ay sonra hamile kaliyorum ama
(556 puan) tarafından
Ben rüyadan 1 ay sonra hamileligimi öğrendim :)
(183 puan) tarafından
Hayır olsun bacım ya. Sen yine mi gördün :))
(715 puan) tarafından
9 ay once görmüştüm direk hastaneye randevu aldım spiral taktırmak için adet olmadım o günden sonra ve gecen hafta hamile olduğumu öğrendim bebeğim 1 yaşında daha
(183 puan) tarafından
Aa vay be Allah bağışlasın canım. Bakalım bende bekleyeyim bi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet hatta 4 gün önce rüyamda yine hamile olduğumu gördüm hemen eşime mesaj attım bak iki hamilelikten 3 ay önce görmüştüm yine gördüm 3 ay yanaşma bana dedim hahahahaha 
(715 puan) tarafından
Allah seni yaa sjsjsjs bende hep hamile olmadan önce görürüm aradan bı kaç ay sonra hamile kalırım bu 3 cu gebeliğim rüya gördüm sabah kalktigimda direk randevu almıştım spiral taktırmak için adetime denk gelecek tarihe sonradan adet olmadım 9 ay boyunca adet olmayınca da hamile kalmam sandım geçen hafta haraketlerini hissettim ve şuan hamileyim ama kaç aylık olduğunu bilmiyorum tabi kismeyimde varmiski hamile kalmiism yani
0 oy
(556 puan) tarafından
Evet ben iki gebeligimde de görmüştüm ilk gebeligimde rüyaya göre cinsiyeti tutturamadım tersi çıkmıştı :) ikincinin rüyasından da iki cinsiyeti de gördüm haftam küçük o yüzden ne olur bilmiyorum hayırlısı (:
(715 puan) tarafından
Ben ikisini gördüm doğru çıktı 3 ude gördüm şuan gebeyim 3cuye ama daha cinsiyet için hastaneye gitmedim haftaya gidecem kaynanam hep der senin rüyaların çıkıyor gerçekten :))
(715 puan) tarafından
Tabi sadece çocuklarımi gördüğüm rüyalar çıkıyor gerçek
(556 puan) tarafından
Bazı rüyalar haberci oluyor hepsi olmasa da benim de rüyalarımın bazıları gerçek oluyor :) hakkımızda hayırlısı olsun rabbim ne istiyorsan gönlüne göre versin
0 oy
(129 puan) tarafından

Banada doktor hamilesin diyordu ben değilim diyordum sonraki gün test yapıyordum pozitif çıkıyordu bugünde bebeğim elimde doktora götürmüşüm :D inşallah hamileyimdirrrr

(129 puan) tarafından
İlk çocuğum daha
(715 puan) tarafından
İnşallah kısmet olur canım ilkin heycani çok oluyor doğuma kdr günler geçmek bilmiyor bı turlu
(129 puan) tarafından
Ay inşallah Allah nasip eder şu ara herşeyden çok istiyorum
(715 puan) tarafından
İnşallah en tez zamanda sanda kısmet olur güzel bı şekilde
(129 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Bende görmüştüm canım genelde rüyalarım da çıkar hatta cinsiyetlerini ve isimlerini de görmüştüm 
(715 puan) tarafından
Bende cinsiyetleriyle beraber gördüm ikisi doğru çıktı cinsiyet olarak bu 3 cusu daha gitmedim bakayım hayırlısı olsun erkek görmüştüm kaç ay önce daha hamile değildim adet olmadığım halde hamile.kaldim.kismette varsa oluyor
(2,560 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum :))
0 oy
(6,420 puan) tarafından
Bende 3. Gebelikte gördüm o ay hamileymişim haberim yok. Cinsiyetleri hep hissettim doğru çıktılar
(715 puan) tarafından
Benimde aynı şekilde hissettiklerim çıkıyor bunda da hissediyorum rüyamda da gördüm aslında bakalım çıkacak mı
0 oy
(16,815 puan) tarafından
İlkini annem görmüştü ikinciyi ben gördüm canm 
(715 puan) tarafından
Benimde kaynanam eltimi görür hep çıkar beni görmedi ben kendimi görüyorum herhakde o yüzden gerek duymadı :))
0 oy
tarafından
Hamileyken sürekli doğurduğumu ve kızım olmuş olarak görürdum. Yüzünü göremezdim , pembe battaniyeye sarılı şekilde görürdüm. 
(715 puan) tarafından
Bende beyaz bı kundakta bana getiriyorlardı o şekilde gördüm yüzünü görmedim ama erkek olduğunu getirdiklerunde anladım hissettim o şekilde haftaya randevum var bakalım hayırlısı olsun bir kızım bir oğlum var zaten rabbim hayirlisini nasıp etsin tüm anneler için
tarafından
Amin canım♥️
0 oy
(35 puan) tarafından
Valla dün gece bende gördüm sabah eşime anlatım hadi hastaneye gitip bakalım dedi bnde yok rüyadr kızımda da görmüştüm cinsiyetini bile ama 4 aylık şuan çok erken istemiyorum şimdi biraz büyüsün sonra inşallah
(715 puan) tarafından
Bende geçen sene oğlum 4 aylıkken rüya gördüm beyaz bı kundakta bana getiriryorlardi erkek çocuk istemiyordum direk uyandım eşime dedim hastaneye gidelim rüya gördüm ben spiral taktiricam dedim ve hiç adet görmedim o günden sonra adet olmayı beklerken geçen hafta hamile olduğumu öğrendim bebeğimin haraketlerinden ama bu sefer çok sevindim çünkü oğlum şuan 1 yaşında arkadaş gibi büyürler birlikte haftaya kontrolüm var randevu kolay bulunmuyor bakalım o zmaan ogrenicem cinsiyetini
(35 puan) tarafından
Hayırlısı olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 67 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Motherofcats (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde elfkrt (27 puan) tarafından soruldu