Bizde ben çalışmıyorum eşim çalışıyor bir oğlum var ev kira, oğlumun hiç arkadaşı yok biz memleketimizde değiliz kimseyi görmediğinden birilerini görünce ağlıyor oğlum o yüzden kreş düşündüm yarı zamanlı d aolsa fiyatlar ucmustu yarı zamanlı 6 tam zamanlı 12 ddi, bende gönderemedim. Düşündüm kreşe tam zanlı girse Bi işe girsem o da olmaz aklım olacak oğlum da. Bide son zamanlarda şu kresleexe çocuklara karşı yaklaşımları hiç hoşuma gitmedi oyun grupları araştırdım bulamadım daha ne yapalım havalar sıcak park da ancak akşam o da işte ev işi yemek çok da götüremiyorum. En büyük korkum çocuğumun çocukluğunu tam anlamıyla yasayamazsa dıe. Herkesin bütçesi farklı ah lanet olası para olsa neler yapmayız biz anneler, kreş orda kalsın Bi park a gidince bisiklet yada şu akülü arabalara Bi bakışı var oglumun içim gidiyor öyle bakınca oynamak isteyince vermiyorlar ki haklılar vermemekte bende istemem vermek,taksitle alınır ama kiradayiz koyacak yerim bile yök. Annelik çok farklı bir duygu yani çocuğun söz konususa insan ölüme bile gider RABBIM evlatlarımıza sağlık versin.