+1 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından
Hanımlar merhaba bugün tuvalet eğitimine başladık 2,5 yaşında oğlum. 8 kez halıya 1 kez tuvalette yakaladık cisi oyun oynarken. Genelde çişini yaptıktan sonra söyledi. Aslında saat 16.00 a kadar iyiydi 2-3 saatte bir çişini yaptı. Öğlen uyuttum 2 saat uyudu kalktı. Kalkar kalkmaz kaçırdı altına söylemedi. 16. 00 dan sonra bir başladı ben bı yeri silmeden başka bı yere çok yordu. Akşam şimdi bez baglaamadim en son çişini kaçırdı :) öyle yatırdım gündüz çok su vermistim akşam 19.00 dan sonra su vermedim hiç. Gündüz fazla  su teklif etmekle hata mı yaptım sizce

6 Cevaplar

+2 oy
(3,896 puan) tarafından
İlk zamanlar kaçırma çok olur  soruyormuş gibi yapip  alıp götürün beslendikten 15 dk sonra uykudan uyanınca hemen biraz gözlemleyin gelince muhakkak aynı davranış sergilediği birseyler vardır.

Dr bana tuvalet eğitiminde bol su teklif et demisti bende 26 aylıkken 2023 Haziranda başlamıştım.Cisi geldiğini anlasin ne kadar çok deneyim o kadar başarılı sonuc demisti.Nitekim öyle de oldu.oyuna cevir önce kim yapacak vs gibi ama her başsardiığında sevgi dolu bir sarılma yürekten bir aferin fazlasıyla cesaretlendirir.

Sakın pes etmeyin kimi çocuk 3 günde kimi 1 ayda öğreniyorlar.Tuvalet eğitimi çocukların problem çözme becerisiyle bu yetkinligi kazanmasıyla fazlasıyla orantılı bu dediğimi unutmayın neden sonuc ilişkisini kurmaya kendini vücudunu gözlemlemeye başlıyorlar algisal olarak ,durmak yok yola devam..
(9,158 puan) tarafından
3ay olcak kaka muhabbetini çözemedik daha
(3,896 puan) tarafından
Tutuyor mu

Benim kizim çişi çok çabuk öğrenmişti, kakadan korktu hemen doktorumuzu aradım ben uzatmadı süreci  8 ml dulcosoft ver 2 gün dedi (ishal yapmiyormus kakayo yumusatiyormus) gelince otomatikman belli etti oturttum rahatça yaptı, sonra kakayı (lazimlik kullaniyiruz biz ) wc döküp bye bye yaptık sarıldım başardın vs diye çok kısa sürede atlattık.Sizede ilaç vermek istemezseniz posali yiyecek yavsiye ederim. Rahat yumuşak kaka  ve gelişine pek engel olmama süreci kolaylaştırır
(387 puan) tarafından
Evet büyük oğlumla cisi 3 günde kakayi 1 hafta da öğrenmiştik. Şimdi 3. Gün oldu tuvaletten korkmaya başladı acaba fazla mi tepki verdim bilmiyorum. 1 hafta deneyeceğim baktım olmuyor bırakacağım
-Reklam-
0 oy
(51,000 puan) tarafından
bu sicakta yazik susuz bırakma 
0 oy
(9,158 puan) tarafından
Su vereceksin tabi 

Ama Onun soylemesjnj bekleme sen sürekli götür 
(387 puan) tarafından
10-15 dk felan tuvalette bekliyoruz yok deyip üstünü giydiriyorum bı kaç dk sonra yapmış oluyor
(3,896 puan) tarafından
10-15 dk tuvalette beklemeyin makati ağrır sonra daha dirençli olur.Alin bir lazimlik en çok hangi alanda ise orda güvende rahat olduğu yerde olsun.Sonra wc alıştırmak daha kolay.
0 oy
(605 puan) tarafından
Ben de bugün başladım 2_3 tuvalete 2_3 altına kaçırdı su ver ne kadar istiyorsa canim ihtiyacı var.biraz sabır ilk gün çok normal alisirlar illaki.
0 oy
(43 puan) tarafından
Benim oğlumda 2.5 yaşında ilk tuvalet için eğitime başladığım da her 10 dakikada bir çişini yaptı yaz günü karpuz ve suyu çok tüketiyo ama pes etmedim bi kaç gün sonra alıştı çok şükür sıvıyı da hiç kısmıyorum susadıkça istiyo ve veriyorum yaz günü susuz bırakmamak gerek bence
0 oy
(17,144 puan) tarafından
Uyanır uyanmaz çise götür mümkünse ve onun söylemesini bekleme oyuna çevir sık sık sen götür çok su ve sulu meyveler kavun karpuz verme bu aralar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 105 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu

405,874 soru

12,164,361 cevap

36,617 kullanıcı

...