0 oy
306 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (7,221 puan) tarafından

6 Cevaplar

+1 oy
(2,096 puan) tarafından
Aynı ben evden çıktığım yok gittiğim 3 dk uzaklıktaki kaynanam sadece dışarı çıkarken ne giyilir nasıl davranılır unuttum resmen hkhkhjh
(7,221 puan) tarafından
Videoyu görünce bu ben dedim ya düşüşü filan jdhshs
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Tam unutmuştum, kızları bırakıp tatile gittim birden hatırladım :) 
(7,221 puan) tarafından
Jxhshaha aaa olmadı bu
+1 oy
(2,888 puan) tarafından
Çocuklar ile sosyallesiyorum sorun yok 
(7,221 puan) tarafından
Çocuklar büyükse sıkıntı olmuyor
+1 oy
tarafından
Sos.. sosya... Ney ney? O neydi gı?
(7,221 puan) tarafından
Normal insanların yaptığı bizim baktığımız filan diyormuşum :D
tarafından
:D 2 haftadır iki kere pazara gittim o kadar, dün de işte sima olarak tanıdığım (kimdir kimin nesidir hiç bilmiyorum) bi ablayla pazar dönüşü (yokuş çıkmak zor geldi oturdum bi kenara dinleniyodum)  muhabbet ettik biraz. (Doğurduğumu sanmış, acabada kalmış onu sordu. Bol kesim ferace giymek yeterli gelmeyip üstüne 3 beden büyük alınca feraceyi tabi hatlardan eser belli olmuyo :D Hamile gibi görünmüyomuşum öyle dedi, sen gel bi de beni evde tişört giyerken gör diyemedim :D başka bi abla dahil oldu sonra o gitmek üzereyken, (onu da sima olarak tanıyorum kimdir necidir yok ama ne hikmetse onlar beni baya iyi tanıyolar) velhasıl insanlarla etkileşim kurma pazara gidişten pazara gidişe (genelde sebzeleri aldığım abi bana muhtar diyo :D) ara sıra meyve aldığım başka bi tegahtaki abi hoca hanım diyo (başkasıyla karıştırıyo tabi giyim kuşam ve yapı olarak benzediğimiz bi hanımefendi var sanıyorum bi hocanın karısı emin değilim ama)
tarafından
Tüm bu gereksiz ayrıntıları vererek sosyalleşmeden ne kadar uzaklaştığımı yeterince açık etmişimdir diye tahmin ediyorum:D
(7,221 puan) tarafından
Hahaha ben pazarada gitmiyorum bacımmm ben ne yapam
tarafından
Ayyy o daha da kötü:/ bi hafta pazar dahil hiçbi yere gitmedim evde sıkıntıdan patlıcaktım artık. Pazar deyip geçmemek lazım değişiklik oluyo insana
(7,221 puan) tarafından
Eşim vardiyalı çalışıyor genelde ya işten gelince gidiyor yada işe gitmeden gidiyor o yüzden nadir denk geliyor pazar
tarafından
Bebek varsa tek gitmek zor olur zaten, benimki içerde 6 aylık olmak üzere artık, dün pazardan eve geldim ama nasıl geldim bi Allah biliyo :) artık bünye kaldırmamaya başladı elimdekiler 8 10 kilo bişey olsa bile uzun mesafe taşımayı. Sabaha kadar bel ağrısı bi yandan kasık ağrıları bi yandan sabahı zor ettim
(7,221 puan) tarafından
Benim biri 3 yaşında digeri 6 aylık zor oluyor dediğn gibi
+1 oy
tarafından
Tam böyle olacak gibi oluyorum eşim kendime getiriyor beni 
(7,221 puan) tarafından
Bizde de durum aynı gelse bi gezelim hava al yoksa kafayı yiyeceksin diyor
+1 oy
tarafından
Yeminle bu ben kızım sağolsun unutcam gezmeyi ☺☺
(7,221 puan) tarafından
Az büyüseler rahat oluyor da
tarafından
3 aylik ama büyüdükçe deliriyor sokaga adim attigim an ağlama krizine giriyo ☺
(7,221 puan) tarafından
Daha ufak ya :) benimkiler başörtüsü aldığım gibi çırpınıyorlar :D çıkacağız diye
tarafından
Tek temennim değişmesi ☺

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,448,109 soru

23,785,887 cevap

316,613 kullanıcı

...