0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından
Masadan almış bende bulaşık yıkıyordum öksürmeye başladı 3 saniye oksurdu sonra kustu sakinlesince su verdik içti sesi kısık geliyor iyi şuan ama sesi niye kısıldı basina gelen varmi uyutmadım hala 

5 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kusunca boğazı yipranmistir belki canim ıhlamur limon falan iyi gelir 
(2,546 puan) tarafından
Ay canım geçmiş olsun sadaka verin hemen .
(69 puan) tarafından
Ekmek ici verdim nutella verdim
-Reklam-
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Doktora götürün bence Allah muhafaza,iciniz rahat eder hem. çok geçmiş olsun 
(69 puan) tarafından
Normal davraniyo sadece sesi kısıldı çok fazla değil ama uyutmadim
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Fistıgın cıktigına emin misin emin degilsen acile git rabbim korusun canim anlat durumu onlara belki basit birseydir ama icin rahatlar
(69 puan) tarafından
Esimle goturcez
(5,110 puan) tarafından
Gotur canim bizede haber ver cok gecmis olsun canım
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Cunku doğru nefes alamiyor.akcigerine kacmistir derhal doktora goturmenizi tavsiye ederim.
(69 puan) tarafından
Goturcez
(69 puan) tarafından
Çok şiddetli kisiklik yok
(1,138 puan) tarafından
Tamam farketmez burada masal diye bir cocuk vardi onun  muydu emin olamadim akcigerine bir sey kacmisti sonradan enfeksiyina cevirince anlasildi tedavi gordu baya fln.Kimdi emin olamiyorum ama akcigerle ilgili sorunlar ses kisikligi yapar ve bir cok bogazina yabanci cisim kacan cocuk da bu sorun yasaniyor cikti saniyor aileler ama o akcigere kaciyor ve sonrasi kötü seyler.Bir röntgene bakar sonuc icinjz rahat etsin gecmis olsun.
(69 puan) tarafından
Sadece röntgenmi istiyolar cnm
0 oy
tarafından
Doktora gidin. Benim 9 aylik bebeğim corba içince öyle oldu öksürdü agladi sonra iyiydi. Gece ateşi 38 buçuk oldu sabah hemen araştırma hastanesi aciline gittik. Orda nabzı oksijeni düştü. Kırmızı alanda 1 gün kaldık akcigerde corba yoktu ama sıkıntılı çıkmıştı erken doğduğu için. 4 gün yoğun bakımda yattı ihmal etmeyin lütfen 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
18 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
3 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu

404,451 soru

12,116,340 cevap

36,462 kullanıcı

...