0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Eşim daha önce kaç kere kızla yazistigini gördüm kavga etik bidaha olmuyacak dedi beni işletiyor lar dedi neyse en son bi eskort kadın mesj atmış ses kaydı dinledim konum at geliyorum boş konuşma dedi onuda kapatik bidaha olmuyacak dedi

En son ben bunu kendim işletim 2ay olucak intigramdan ve adam düştü inanınki seksten bile konusuyor. 

Ben bu adamı bosamak istiyorum bana yardım ci olun lütfen 

Cocuklarim var o yüzden bosanmadim  ailem çocuklarımı da istemiyor akıl verin şimdi ben bu adamı kendi telefonundan yakalamak istiyorum ama o sürekli mesajları siliyor telefonunu saklıyor. 

5 Cevaplar

0 oy
(699 puan) tarafından
bence ilk olarak adamla uğraşmaktansa olası yeni geleceğini planlamalısın. ailen çocuklarını istemiyorsa nasıl bir hayat kuracaksın onu planlamak lazım. örneğin çalışıyor musun? şimdiki evin sen de mi kalacak yeni ev mi lazım olacak? şehir değiştirmen gerekecek mi? çocukların küçükse sen işteyken kim bakacak? süreci onları en az sarsarak nasıl ilerletebilirsin vs. bütün bunları kafanda oturtabilirsen ondan sonra kocanı yakalayıp boşanmak daha kolay olacaktır.

tabi boşancam dediğin için bu önerim. başka yolu varsa orasını bilemem
(4 puan) tarafından
Cnm çalışmıyorum yani diyorsun dur
(699 puan) tarafından
ee çalışmadan boşayınca çocuklara neyle bakacaksın?
(4 puan) tarafından
İşte bilmiyorum ondan burda paylastim
(699 puan) tarafından
önce iş bulman gerek. "ailem çocuklarımı istemiyor" diyorsun. ailen istese bile senin çalışman lazım. ailen sana ve çocuklarına ömür boyu bakamaz.
ayrıca kocan buna da güveniyor olabilir. nasılsa arkasında ailesi yok, kendi başına da ayakta duramaz bana muhtaç diye düşünüyor olabilir. bence ilk adım olarak işe gir. belki de işe başlayınca kocan düzelir
(4 puan) tarafından
İse girsem çocuklarım a kim bakacak artı eşim aşırı kıskanc birisi benim çalışmama bile izin vermez ek islerine baktım paketle me işi
(699 puan) tarafından
valla canım işin açığı kendi ayakların üzerinde duramazsan hiçbir şey olmaz... sana kimse de yardımcı olamaz o konuda...
şiddete uğrayan, tehdit edilen kadınlar bile aile sosyale başvuruyor da onlara bile ilk iş buluyorlar.
(4 puan) tarafından
Cnm ya bende durmak istiyorum önümde engel çıkıyo r
(699 puan) tarafından
engelini de kendin aşacaksın ya da yaşadığın hayata sesini çıkarmayacaksın. hayat zor maalesef
(16 puan) tarafından
Gevseklige bak kendisi her b.ku yiyo da esini kiskaniyomus kusura bakma da ne kadar sukretsem azmis. Allah bi cikis kapisi gostersin sana ne diyim ki
(4 puan) tarafından
Aynen insan neyse kendini de öyle bilirmiş ben yapıyorum esimde benim yaptıgımı yapmasın diye en geliyor kıskanıyor
(4 puan) tarafından
Aynen cnm
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
Kızlar yorum yapan neden yok
0 oy
(5,471 puan) tarafından
E ailen istiyor mu artık çocukları? 
(4 puan) tarafından
Alah kimseyi aç bırakmaz canım ama bi şekilde çıkamam lazım ben bu adamı görmek istemiyorum
(5,471 puan) tarafından
Valla bırakıyor yavrum ya. Bak Afrika'da çocuklar açlıktan ölüyor. Hepsini geçtim çocukların güvenli ortama ihtiyacı var. Barınma ihtiyacı var.
(4 puan) tarafından
Kız neden bu dünyada kadın olmak zor
(5,471 puan) tarafından
Kuzum beni yanlış anlama ama aslında o kadar zor değil ya. Sen şimdi evlenmek yerine okulu bitirip iş sahibi olsaydın böyle olur muydu. İnan bunla da evlenmezdin
(4 puan) tarafından
Ben çocukken çok şiddet gördüm ailemden okutamdilar
0 oy
(4,472 puan) tarafından
İşe girmekten başka bir yolun yok. Çocukların kaç yaşlarında bilmiyorum ama gelirin olmadan bir düzen kurman çok zor. 
(4 puan) tarafından
Çocuğun küçük cnm
0 oy
(4 puan) tarafından
İyi akşamlar diliyorum herkese

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 337 göst.
0 oy
2 cevap 61 göst.
31 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,013 puan) tarafından soruldu

406,566 soru

12,195,138 cevap

36,731 kullanıcı

...