+1 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (597 puan) tarafından
Gerçekten çok bunaldım. 35 haftalık hamileyim 2 yaşında kızım var. Hamileliğim zor geçiyor. Daha geçen gün hastanede yattım. Dışarı çıkmıyorum sıcak diye. Çıksam kızım sağ olsun peşinde perişan ediyor beni. Eşime akşam geldiğinde biraz da sen bak ben çıkayım desem beraber çıkalım diyor ama ben yalnız çıkmak istiyorum. Gideceğim yer de yok yani Bi markete falan giderim en Fazla. Ne bileyim evin önünde park var orda otururum arkadaşlarımla sohbet ederim ama yok. Hep beraber çıkalım diyor. Çocukla çıkınca inanın burnumdan geliyor. Çıkmasam daha iyi deyip evde kalıyorum. Sonra diyorum aman boş ver otur evde nolur nolmaz. Eşim de öyle çıkan gezen biri değil. Bu hafta full izinli. Fındık izni almıştı. Ben perşembe hastaneden çıktım eve geldim duş aldım bana ne yicez diye sordu. Yaptım kolay bir şeyler. Ev berbat durumda. Biraz dinlendim. Eşim ben dışarı çıkıp hava alayım ya dedi. Bunalmış, başka zaman fırsatı olmazmış. Sadece 2 gün çocuğu idare etmek zorunda kaldı o da bir gece günler de yarım yarım hep. Onu da anlıyorum, çık gez istediğin yere git dedim. Biraz havan değişsin dedim. Ben bu imkanı ona sunarken onun her zaman beraber çıkalım demesi beni dlei ediyor. Sağ olsun evde çok yardımcı bana ama işte. Ne bileyim ben de sıkılıyorum artık kaç aydır evdeyim. Doğum olunca zaten hiç çıkamayacağım. 

23 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
Canı benim eşim uyukuyu çok sever gece bakar demem uykusu ağırdir ama gündüz bakar onunla oynar eder yani ama ben çıkıp gitmem bir yere küçük yer gidecek biryer yok uyuturum gece komsuya kahveye çıkarım o bakar mesela biz beraber gittik mı parka falan benden çok eşim bakar çocuğa bana vermez bile çocuğu. Mesela pikniğe denize girdik benim eşim sevmez denizi ben girdim o çocuğa baktı oynadı gezdirdi uyuttu yemek yaptı ben denizde yüzdüm yapar yani Allah razı olsun 
-Reklam-
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Bebeğim daha 2 aylık. 1 kere arkadaşıma 15 dakikalığına gidicem bak demiştim baktı. Şu an bebek olduğu için sürekli ağlıyor. Büyürse baktırırim ama yollarım onunla yani
0 oy
(122 puan) tarafından
Dısarı çıkmasam 1 sene evde kalsam çık gez çocuğa bakayım asla demez aslaaaaa çocuktan kacıyor bizim tek kavgamz çocuk ancak uyur yatar tamam yoruluyor ama benim de ev işimi hep hafif görür sen evde akşama kadar napynki der bi evi biraksam yemek etmesem görecekte işte el vermiyor yüreğim bana kızlarla çık gez dıcek he :))))) çocuğuda al git der bıraksam gelene kadar arar cocuk açıktı seni istiyor yatcm gel trip atar çok yasadım 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 679 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 505 göst.
0 oy
59 cevap 1,093 göst.
14 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Fairytalee (2,603 puan) tarafından soruldu

403,581 soru

12,091,081 cevap

36,384 kullanıcı

...