0 oy
124 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,886 puan) tarafından
Çıkardıktan sonra hemen o haline yumurta  sürüp fırınlasam güzel olur mu? 

Yoksa fırında piştikten sonra mı buzluğa atsam?

İlk defa buzluğa koyucam. Doğum sonrasın için.

Yapan var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından
Buzluktan cikardigin gibi buzlu haliyle kizart çok güzel oluyor yumuşamasını bekleme 
(3,886 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım. Fırınlamaktan iyidir galiba. Çıkarıp kızartmak hem daha kısa sürer az az pişirebilirim
(159 puan) tarafından
Annem de öyle yapardı, biz de öyle öğrendik:)
(308 puan) tarafından
Çok guzell oluyo  oyle
(3,886 puan) tarafından
Buzdolabı poşetine koyup kaldırsam da olur di mi?
(308 puan) tarafından
Bakk hepsini güzel sar biraz dışarda beklet ucunu islatiyoruz ya o kurusun sen hepsini bianda koysan birbirine yapisiyor
-Reklam-
0 oy
(13,184 puan) tarafından
Firinlayacaksan eger pişirip at kizartacaksan cigden koy
(3,886 puan) tarafından
Çiğden koyup sonra kızartsam daha iyi olur sanki. Az az da kızartılabilir hem. Teşekkürler.
(13,184 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah kolaylık versin
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Ben fırında hiç yapmadım. Sarip koyuyorum porsiyonluk. Çıkarıp hemen kızartıyorum. 
(3,886 puan) tarafından
Teşekkür ederim ben de öyle yapayım
(2,945 puan) tarafından
Buzu çözülmeden hemen kızart ama diğer türlü kötü oluyor.
(3,886 puan) tarafından
Tamam canım sağol öyle yapıcam
0 oy
(736 puan) tarafından
Buzu eriyor zaten yağı kızartıp içine atıyorsun canım 
0 oy
(690 puan) tarafından
Buzluk böregini cıkartıp erimesini beklemiyorum üstüne aycicek yagı sürüp fırına atıyorum enfes oluyır herkese tavsiye ederim yaglı kagıt koyuyorum tepsiye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 347 göst.
0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 415 göst.
0 oy
6 cevap 112 göst.

404,420 soru

12,115,578 cevap

36,456 kullanıcı

...