0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (2,268 puan) tarafından
Kızlar 45 dk once falan dısarida otururken arkadaşlarimla , kaşık uzattim tel gibi birsey değdi elime ve parmagima takilmis gibiydi silkeledim hemen ama bi acı hissetmedim çokca igrendim hem de cokk ayaklari kımıl kımıl . Soksa acı olur muydu ? Kizariklik , şişlik , kaşıntı hic birşey yok . Netten bakıp ogrendim tehlikeli olduğunu . Herhangi bir bulgu yok doktora gitmem gerekir mi sizce ? 

10 Cevaplar

0 oy
(5,500 puan) tarafından
Soksa seni titretirdi o zehirler izide yok diyorsunuz
(2,268 puan) tarafından
Yok hic bir iz kizariklik şislik hic birsey yok . Titretirdi derken yani cok mu aci verirdi kuzum . O kimildamasini falan birkac saniye hissettim . :///
(5,500 puan) tarafından
İşte üstünüzde yürümüş büyük ihtimal sokmamis yakar zehirlerdi
(2,268 puan) tarafından
Tesekkur ederim rahatladim biraz :)
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Soksa şimdiye bir belirti verirdi 
(2,268 puan) tarafından
Mutlaka belirti verirmiydi peki ? Soksa acı olurmuydu ?
(252 puan) tarafından
O an olurdu beni de böcek soktu ne olduğunu da bulamadık acısından ayağımın üzerine basamadım herşeyi geçtim soktuğu yer belli olurdu canım
(2,268 puan) tarafından
Haklisin canim sinek isirdiginda bile mutlaka bir kizariklik oluyo kaldi ki çiyan yani . Telaş yaptim baya google a bakinca :)
(252 puan) tarafından
Yok canım korkma sen üzerinde gördüğün için öyle hissetmiş indir
0 oy
(14,636 puan) tarafından
bu postun altinda yaziyor bak kizimi ciyan soktu diye birine siskinlik olmjs mesela kesin birsey olurdu Allah korusun 
(2,268 puan) tarafından
Sen deyince gordum kuzum haklisin . İnsallah olmaz bisey insallahh
0 oy
(4,038 puan) tarafından
İyyy sen böyle anlatınca aklıma geldi aynısının benzeri başıma geldi yıllar geçti hala tiksinti gelir bana adını dahi duymak istemiyorum o kımıl kımıl hissi , takılıp düşmesini hala hissediyorum. Bende de ısırma olmamıştı hızlı davrandığımız için sadece hissetmişiz .
(2,268 puan) tarafından
Binanin önunde oldu ama evde tetiketim dunden beri biryerden cikar cocuguma gelir diye hala serce parmagim da sanki o hareketi hissediyorum gercekten igrenc bir andı seni cok iyi anliyorum kuzum :)
(4,038 puan) tarafından
Ay bende seni gerçekten çok iyi anlıyorum yıllar oldu dışarıda bir yerde görsem aklım çıkıyor artık iğrenç bir his ☺️
0 oy
(710 puan) tarafından
Sokmus olsa simdiye hakkin rahmwtine yolcu olurdun bu saate kalmazdin zehirli bir ****** kendisi cunku
(2,268 puan) tarafından
Hala burdayim demekki hakka daha var cok sukur evladim kucuk allahim yazdiysa bozsun :)
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm kardesim koşarken çocukken  9uasında yılan ısırmaya calısmıs hafif dişi geçmiş öyle böyle aglamadı iki diş izi vardı parmağında birden bire yürümekte zorluk çekti bacsgı komple ugustu acile gittik igne attılar 
(2,268 puan) tarafından
Ayyy nasil cani yanmistir . Evet google da da hep ayni seyler yaziyor cok kotu bir agriymis vs  . Haklisin canim
0 oy
(516 puan) tarafından
Kırk ayak olabilir canım 
(2,268 puan) tarafından
Sari bacakli boyle sigara uzunlugundaydi ay allahimm cok kotu bir ****** ya kirkayagin gelismis buyumus kocaman adam olmus haliydi :)
0 oy
(351 puan) tarafından
Eğer ısırmış olsaydı şişer kızarır ve zonklardı emin ol buraya yazmaya dermanım olmaz hastaneye giderdin o kadar acıtıyo çünki 
(2,268 puan) tarafından
Haklisin canim rabbime şükür olmadi ucuz yirttim :)
0 oy
tarafından
Ölümden ölüm beğendim ben 
(2,268 puan) tarafından
O denli desene allah bir daha yasatmasin sana da canim insallah . Kimseye de cunku cok degisik mideyi alt ust eden bir hayvannn goruntusuyle bile .
tarafından
Ben nişanlıyken oldu annemlerde elimi öyle anlık bir yere uzatmistm sarı birşey gördüm ama ne olduğunu bile tam anlamadım yaklaşık 30 sn sonra yerde felç geçirmiş gibi kıvranıyordum iki sezeryan geçirdim onun açısının yanında diyorum çeyrek etmez öyle bir acı yoktu akrep serumu vereceklerdi emin olamayınca vermediler insan ömründe bir defa veriliyormuş o da üç gün neler çektim
0 oy
(753 puan) tarafından
Babamı soktuğunda 40 yaşında adam hastane acilinde ayağımı kesin diye bağırıyordu :)) soksa duramazdınız emin olun 
(2,268 puan) tarafından
Ayyyy o denli canli yanmis desene :( nasil bir ****** bu omrumde ilk defa gordum ve son olur insallah :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 154 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pimpirik anne (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 567 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 347 göst.
18 Aralık 2023 Aile kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu

403,557 soru

12,090,391 cevap

36,383 kullanıcı

...