Kızlar 37+5 günlük hamileyim cuma günü doğum yapacağım Allah'ın izniyle ama benle birlikte kuzenimin karısı da hamileydi 2 hafta vardı aramızda benden sonra oda doğum yapacaktı beraber büyütücez falan diyorduk ama ne yazık ki geçen hafta bebeği karnında ölmüş 2 gün olmuş hareketlerini farketmemiş kızıda zehirlemiş bayılınca hastaneye götürmüşler öyle bilinmiş öldüğü doğum yaptırmışlar kız 3 4 gün yoğun bakımda yattı şimdi eve çıkarmışlar duyunca bende çok kötü oldum kendi beneğimmiş gibi korktum hatta o korkuyla kanamam oldu hastanede kaldım falan neyse şimdi çevremdekiler baskı yapıyo baş sağlığına git ona iyi gelirsin diye ama Allah korusun şuan o kızın yerinde olsam hamile birini görmek istemezdim gibi geliyo insan yaşamayınca bilmiyo gidersem sanki ona nispet yapıyo gibi hisseder diye korkuyorum o yüzden de gitmek istemiyorum kuzenimi aradım baş sağlığı diledim gelmek isterim ablam ama beni görmek iyi gelmez belki tuğçeye o yüzden gelemedim diye açıklamamı yaptım kuzenimde aynı fikirde ama bu çevremdekiler beni sinir ediyor siz olsanız gidermiydiniz