0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından
Kızlar 37+5 günlük hamileyim cuma günü doğum yapacağım Allah'ın izniyle ama benle birlikte kuzenimin karısı da hamileydi 2 hafta vardı aramızda benden sonra oda doğum yapacaktı beraber büyütücez falan diyorduk ama ne yazık ki geçen hafta bebeği karnında ölmüş 2 gün olmuş hareketlerini farketmemiş kızıda zehirlemiş bayılınca hastaneye götürmüşler öyle bilinmiş öldüğü  doğum yaptırmışlar kız 3 4 gün yoğun bakımda yattı şimdi eve çıkarmışlar duyunca bende çok kötü oldum kendi beneğimmiş gibi korktum hatta o korkuyla kanamam oldu hastanede kaldım falan neyse şimdi çevremdekiler baskı yapıyo baş sağlığına git ona iyi gelirsin diye ama Allah korusun şuan o kızın yerinde olsam hamile birini görmek istemezdim gibi geliyo insan yaşamayınca bilmiyo gidersem sanki ona nispet yapıyo gibi hisseder diye korkuyorum o yüzden de gitmek istemiyorum kuzenimi aradım baş sağlığı diledim gelmek isterim ablam ama beni görmek iyi gelmez belki tuğçeye o yüzden gelemedim diye açıklamamı yaptım kuzenimde aynı fikirde ama bu çevremdekiler beni sinir ediyor siz olsanız gidermiydiniz 

26 Cevaplar

0 oy
(216 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim rabbim sabır versin çok zor.neden öyle olmuş peki 
(351 puan) tarafından
Bende gitmicem canım inan bilmiyorum soramıyorum onun beni görmek istemeyeceği gibi bende nedenini bilmek istemiyorum açıkcası korkuyorum ya benim bebeğime de olursa diye
(216 puan) tarafından
Anladım cnm rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah senle haftamız ve günümüz aynı inşallah sağlıkla kucağımiza alırız
(351 puan) tarafından
İnşallah canım rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin ben sezeryan olacağım için cuma günü alacaklar inşallah
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
İnsan acısının üzerine gitmeli onunla yüzleşmeli. Seni değiş başkasını görecek illa. Instagramda birsürü hamile videoları var. Sen yakını olarak onun yanında olduğunu göstermen lazım. Cennette olduğunu ona inşallah şefaatçi olacağından bahset. Doğsaydı belki hayırsız evlat olacaktı... rabbim ne verdiyse hayırlı olanı vermiştir. Sabırlar diliyorum 
(351 puan) tarafından
Ya öyle ama ben şahsen onun yerine koyuyorum kendimi görmek istemezdim bir ikincisi bana da iyi gelmeyecek çünki telefonda duyduğumda bile çok kötü oldum kalp hastasıyım kaldıramıyorum ağlayamadım bile elimi karnıma koydum hıçkırık hıçkırığa kaldım kendi bebeğimmiş gibi korktum  Allah'tan eşim evdeydi zaten 2 3 saat sonra kanamam geldi hastaneye yatırdılar bide beraber büyütücez diye hayal kuruyoduk şimdi onun hayalleri yarım kaldı o yüzden ne bana ne ona iyi gelmeyecek gitmem
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Çok korkuyorum bunları okuyunca.  Hersey yolunda giderken mi olmuş bu?
(351 puan) tarafından
En son görüştüğümüz de bişey yoktu iyiydi ama nedenini soramadım bile çünki ya benim bebeğimede olursa diye korku sarıyo
(1,666 puan) tarafından
Allah kadının yardımcısı olsun. Rabbım bizlere de sağlıklı dogum nasip etsin
(351 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(266 puan) tarafından
Gitmen sana da meleği vefat eden kişiye de iyi gelmez bence. Beraber büyütürüz diye hayaller de kurmuşsunuz. Allah sabır versin. Çok zor diyeceğim ama o bile hafif kalır
(351 puan) tarafından
Aynen öyle canım onun hayalleri yarım kaldı nasıl iyi gelirim ki ben ona onu o şekilde görmekte bana iyi gelmeyecek duyunca hastanelik oldum görürsem bende oda daha kötü olacağız
0 oy
(200 puan) tarafından
Telefon aç bence canım.seni hamile halinle görünce üzülür
(351 puan) tarafından
Kuzenimi aradım ama kendisini aramam şuan biraz daha zaman geçsin öyle
0 oy
tarafından
Araman yeterli olur canım gitme. Ben 28 haftalık dogum yaptım 3 aya yakın kızım yoğun bakımda kaldı hergun hastane dönüşü otobüste hamile ve bebekli anneleri görünce dahada ağlıyordum çok kötü oluyor insan.
(351 puan) tarafından
Aynen öyle canım gitmicem zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
22 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 237 göst.
7 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 25,747 göst.
27 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (750 puan) tarafından soruldu

403,532 soru

12,089,779 cevap

36,382 kullanıcı

...