+1 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (635 puan) tarafından
Bugün 2 gün oldu vermiyorm emzik. Kızım 4 yasinda. Niye şimdiye kadar bırakmadn demeyin. Kızım rahatsızdı aglamamasi gerekiyord7 emzik benim kurtarıcım oldu. Ama artık iyileşti bin sukur. 2 gündür de sürekli emzik istiyor hadi gidip alalım diyor emziksiz basım ağrıyo diyor. Kıyamet kopuyor yani. Kaç gün sürer bu durum

7 Cevaplar

0 oy
(534 puan) tarafından
Emziği bilmiyorum baya da alışmış. Benim kız iki buçuk yaşında memeyi zor bıraktı. Bir yıl hasta gibi oldu sürekli ağlak mızmız hırçın filan 
(635 puan) tarafından
Ay bizim bu kadar sürmez inşallah yaa ne zor geçmiştir senin için
(534 puan) tarafından
Hemde nasıl ..inşallah seninki kolay geçer
(635 puan) tarafından
Umarım amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(318 puan) tarafından
Benim kızımda 4 yaşında bıraktı emziği vallaha gece gündüz azinaydi konuşmuyordu bile bizimleen son bı sabah eşim uyaninca aldı emziği kesti içine acı biberin suyuna deydirmus azcik bide kesmiş verdik acı dedi gene istedi doktorlardakiler ve eczane dede acı satıyorlar artık dedim 2 gece uyurken biraz zorlandı uyudu benim kızım biraktiysa vala bırakır resmen 24 saat azindaydi
(635 puan) tarafından
Benim kızımda sürekli yedekli geziyordu işte ağlaması için evde 3er 5er emzik vardı hep. İnşallah kolay olur ya çok teşekkür ederim sizede
0 oy
(290 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Ben 5 yaşına kadar emzik emdim o kadar net hatırlıyorum ki 3 tane vardı hatta. Bir tane bile eksik olmayacak öyleydim:D :D hiç bir şekilde bıraktıramadilar. Bir gün tarlaya giderken beni de götürdü annemler köyde büyüdüm ben. Bir ara emzikleri çıkarıp yemeklerin olduğu sepetin üstüne koydum, çamurla oyuna daldım,bir süre sonra aklıma geldi gidip alıp emeyim dedim bir de ne göreyim:D :D üçünün içinde de solucan babam koymuş içlerine:D bir daha emzik lafını ağzıma almadım o an bitti benim için :D zincirleri vardı onları alın diye ağladım aldılar bana verdiler, bir süre onlarla zaman geçirdim:D  öyle bir anım var. 3 haftaya unutur bence sizin kızınız da

(635 puan) tarafından
3 hafta çok iyi yine yukarda 1 yıldan bahsetmişler. Ama sizinki trajikomik olmuş valla güle güle okudum :D
(290 puan) tarafından
1 yıl sürmez bence, oğlum meme bağımlısıydi valla 2 yaşına kadar 2 saat kesintisiz uyumamisimdir 5 dk de bir kendini yırtardi emmek için gece gündüz. Bıktım artık kestim bende birden memeyi, 2 hafta ağladı sonra ağlamayı kesti yavaş yavaş unuttu. Bence 3 haftadan fazla sürmez :)) evet benimki çok komikti mecbur kaldılar artık solucan soktular ama benim için çok kötüydü o zaman bu durum :D  şimdi gülüyorum:D
(1,586 puan) tarafından
Ahahahah yaa çok komikmis okurken gözümde canlandı resmen☺️☺️
(290 puan) tarafından
:D birde bana sorun ya aklımı aldılar benim en değer verdiğim şeydi o emzikler :D :D
(1,586 puan) tarafından
Evet ya öyle düşününce de insan üzülüyor ☺️☺️
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Yeğenim beş yaşında bıraktı, emziğini komşuda unuttu, gece emzik istedi bizde kayboldu dedik ama sadece geceleri istiyordu iki güne unuttu 
(635 puan) tarafından
Ay inşallah Allah'ım aminn
0 oy
(1,627 puan) tarafından
En fazla 5 gün oda geceli gündüzlü değil merak etme canım 
(635 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim öyle umuyorum inşallah
0 oy
(403 puan) tarafından
Kızım 30 aylık 10 gündür kendisi bıraktı emziği birde yazma koklardi onuda 2 ay oldu kendisi bıraktı 
(635 puan) tarafından
Büyük kızımı 1 yaşında bıraktım 2 gün sürdü unutması. Ama bu kızım büyük aklı eriyor o korkuttu işte beni
(403 puan) tarafından
Haklısın büyüdükçe zorlaşıyor
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Oofff 4 yaş çok geç sebebi illa ki vardır tabi Allah kolaylık versin. Peki dişlerinde çene yapısında bi problem oldu mu emzik yüzünden?
(635 puan) tarafından
Yok hayır olmadı çok sukur. Zaten doktor kontrolünde emdi doktor devam edebilir dediği için devam ettik ama artık yeter

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 39 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bilgevgi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 175766 (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.