+3 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (2,910 puan) tarafından
Selamun aleyküm hanımlar en son 6 ağustosta adet oldum  dün veya bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım dünden beri çok çok hafif renkte peçetede kan  gördüm kasıklarımda ağrı pek yok ama heran adet olacakmışım gibi oluyor iki aydır korunmuyoruz çocuk planlıyoruz bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi 

3 Cevaplar

0 oy
(6,078 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Test yaptın mı canim yerleşme de olabilir sürekli geliyor mu yoksa 
(2,910 puan) tarafından
Yok cnm sürekli gelmiyor ara ara oluyor iki saate bir ama  açık renkte.test aldı eşim yarın sabah yapmayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Durdu mu devam ediyor mu peki Evet olabilir Benim öyle oldu devam etmedi ama
(2,910 puan) tarafından
Devamlı bi lekelenme değil cnm iki saatte bi veya daha uzun bi süre sonra oluyor çok az ama eğer devamı olmazsa yani adet yarın test alıp yapıcam
Hamilemisin cnm
(86 puan) tarafından
Evet bu 2 gebeliğim İkisinde de öyle oldu adetten Bir iki gün önce lekelenmem oldu azar azar devam etmedi test yaptım pozitif çıktı Hayırlısı olsun senin için
(2,910 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm benim.
0 oy
(388 puan) tarafından
Yerlesme kanaması düzenli gelmez ya adet oluyor olabilirsiniz insallah gebelik vardır ama  Allah gönlünüze göre versin
(2,910 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun Düzenli gelmiyor zaten cnm aralıklı aralıklı ama çok hafif ve açık renkte karnımda değişik bişey heran adet olacakmışım gibi ama ağrı  falan yol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 439 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ZeyyneppM (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 380 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.

403,525 soru

12,089,506 cevap

36,380 kullanıcı