+2 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Saçlarımi evde boyuyorum hem boyadan ötürü hemde doğumdan sonra filan çok dökülüyor baya kupkuru cansız çok kötü hale geldi ay söyle gerçekten işe yarar şeyler tavsiye edin kızlar ya şampuan saç kremi vs kullandığınız memnun kaldığınız şeyler var mı?

7 Cevaplar

0 oy
(18,548 puan) tarafından

Burda Beklim

Yeni boya yaptım bende bakalım nasıl tavsiyeler olacak

-Reklam-
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Bende burda beklim benimde saçlarım çok kuru ve sert olmuş krem sprey ne olursa artık , memnun kalan varsa banada tavsiye versin
0 oy
(3,015 puan) tarafından

image

İnstgramda görmüştüm canım denemedim deniceğim 

(148 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Biberiye yağı kullanın canolarrr şampuanınızın içine koyun :)

(148 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(454 puan) tarafından
Ben maske yapıyorum bol yağlı bonemi takip 15 dk felan banyomu ovuncaya kadar sonra mis gibi oluyor 
(148 puan) tarafından
Hangi yağları kullanıyosun peki
(454 puan) tarafından
Lavanta badem Argan 3 ünü yumurta akı ile cirpiyorum mikserle köpük köpük olunca aleo Vera yi bıçakla sıyırıp koyuyorum her yerine yedirip hop bone
0 oy
(3,815 puan) tarafından

Ben herbal essensial argan yagli şampuan ve saç kremi kullanıyorum. Memnunum 

Ama sana tavsiyem

Bebekler ek gidaya başladığında zeytinyağı alıyoruz ya asit orani düşük soğuk sıkım. Ondan al ve saçlarına kullan.

Sabah kalk süre 4-5 saat beklesin .Sonra saçlarını ıslatmadan kuru halde şampuanı sür hem saçını hem banyoyu temizlemesi kolay olsun ) tek şampuan yap ,üstüne saç kremini kullan.Ve aradaki mucizevi farkı gör :))

İhtiyaca göre ayda 2-3 kez yap.Sac diplerine de yedir.

(148 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Canım saç maskesi yapabilirsin haftada bir defa onun dışında haftada 2 defa Hindistan cevizi yağı sürebilirsin güzel nemlendirir
(148 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
8 cevap 360 göst.
+1 oy
4 cevap 32 göst.
5 saat önce Diğer kategorisinde Canparcam (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 118 göst.
26 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalerva (93 puan) tarafından soruldu

403,543 soru

12,090,161 cevap

36,382 kullanıcı

...