+1 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
Kızlar çok şaşkınım Watsonstan alışveriş yapan biri değilim geçen hafta 450 TL para puan yüklemişlerdi gittim bebek şampuanı diş macunu duş jeli falan aldım bedavaya. Bugün yine 200 TL yüklemişler hayrolsun noluyo anlamadım ayın şanslı kişisi miyim neyim  Sizde bakın belki size de vermişlerdir kaçırmayın bedava alışverişten güzeli yok :)))

7 Cevaplar

0 oy
(242 puan) tarafından
Oo nasıl oluyo ki uygulama falan mi
(347 puan) tarafından
Mesaj geldi puan yüklenmiş diye uygulamaya girdim geçen hafta 450 TL vardı bugün de 200 verdiler :)
(127 puan) tarafından
O nasıl oluyo benim senelerdir kartım var ama öyle çok alışveriş yapmam veren olmadı
(347 puan) tarafından
Uygulamaya girin Watsons clup kart bilgilerinden kaç puan olduğuna bakın orda yapıyordur bana mesaj geldi öyle öğrendim
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
O kadar alışveriş yapıyorum bedava puan alamadım hiç.) sayısal falan oyna kız şanslı günlerin galiba.)
(242 puan) tarafından
Uygulamami ki bu canm
(650 puan) tarafından
Uygulaması da var evet.
(347 puan) tarafından
Valla bende hep gratisten alırım görümcem Watsonsdan alır ona da hiç vermezler. Bana niye vermişler anlamadım günahı olmasa loto da oynarım herhalde :))
0 oy
(6,297 puan) tarafından
Ooo hade iyisin gule güle harca ☺
(347 puan) tarafından
Hahha teşekkür ederim eşimde öyle diyor dedim hemen Watsonsa koşuyoruz :))
0 oy
(246 puan) tarafından
Burayı okuyunca baktım banada 500 puan yüklenmiş daha önce hiç alışveriş yapmadım oysaki nasıl kulaniyoruz puanları mağazadan mi uygulamadan mi
(347 puan) tarafından
500 puan 5 TL yapıyor mağazadan kullanmıştım ben. hediye veriyorlar böyle demekki
(246 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(462 puan) tarafından
5tl ne gelir ki ,bir şeye yaramaz ozaman
0 oy
(258 puan) tarafından
Süper 

Daha önce hiç alışveriş yapmadim ordan 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Canım eski bir watsons çalışanı olarak söylüyorum birileri senin telefon numaram üzerinden alışveriş yapıyor watsons dan ve puan birikiyor :) 
(1,571 puan) tarafından
Kasada sadece telefon nosu soruluyor ürünlerden indirim olsun diye canım onun dışında herhangi bir bilgi sorulmuyor daha iyi işte senin numaranla alışveriş kim yapıyorsa puanlar senin kartına yükleniyor:)
(347 puan) tarafından
Ama ben bunu müşteri hizmetlerine sordum kampanyalardan ödül olarak kazanmışım öyle dediler inşallah numaramla başka şeyler dönmüyordur korktum şimdi :/
(1,571 puan) tarafından
Hayır numaranla sadece alışveriş yapılıp indirim uygulanır canım watsons uygulamasını indirip bak bakalım en son nezaman alışveriş yapılmış senin bilgin dışında
(347 puan) tarafından
Baktım canım online ve mağaza henüz hiçbir siparişiniz bulunmuyor yazıyor
(1,571 puan) tarafından
Sipariş değil alışveriş yapılmışmı diye bak demiştim canım valla yoksa eğer ozaman hayattaki en büyük şansını orda kullanmışsın :)) kolay kolay kimseye okadar puan yüklemiyorlar
0 oy
(1,836 puan) tarafından
Bende 500 puan var 5 tl mi oluyor yani sana ne kadar vardı 
(347 puan) tarafından
Her 100 puan 1 TL demekmiş . Bende 20044 puan var 200 TL değerindeymiş

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 808 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,307 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu