0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (274 puan) tarafından
Dili yara iki gündür aç çocuk karadut suyu iciriyorum ama yok doktora götürdük jel vermedi doktor Sakıncalı diye

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım çorba tarzı şeyleri yedirmeye çalış yada en sevdigi şeyleri soguk yedirmeye çalış yada domates çorbası falan iyi olmaz mi acaba sadece fikir veriyorum ama sen bilirsin
(274 puan) tarafından
Konuşamıyor bile canım dilinin ucu bembeyaz aft yara çıkmış 4 yaşında
tarafından
Rabbim,şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir yasinda bebeğim de aynı şekilde damagi yaraydi bir şey yemedi domtora gittik bir sprey verdi. Yedi .
0 oy
(3,959 puan) tarafından
Karbonatlı su ile gargara yaptır istersen tükürmeyi biliyorsa ,bilmiyorsa temiz bir tülbent ile karbonati biraz islatarak ağzını silebilirsin daha çabuk iyileşir.
(274 puan) tarafından
Yapmiyo neler denedim iki gündür burnumdan geldi gece uyumuyo dilim diye gündüz yemek yemiyo 4 yaşında
0 oy
(9,643 puan) tarafından
Karadut pekmezi ver canım. Karbonatlı suyla silebilirsin 
0 oy
(4,781 puan) tarafından
kızım 1 yaşında doktor ağız spreyi vermişti cnm iki günde iyileşti başka doktora götür sprey verir
0 oy
(22 puan) tarafından
1 ay önce biz de aynı şeyi yaşadık doktor bağsikligi çok düşmüş demişti  ağzı bayağı kötüydü bize krem vermişti doktor sonra sağlık ocağına goturdm ordaki doktor da aynı kremi vermişti tabi bir günde geçirmiyor ama rahtlatiyordu biraz ama bize verdikleri kremde sakincaliydi özellikle küçük çocuklar için kortizon varmiş içinde ben yine de uç gün sürdüm aç kalmasina kıyamadım kizim 3 yaşında 
(274 puan) tarafından
Kremin adı ne
(22 puan) tarafından
Kremin adı (kenacort-A)
Ama intternete yazın araştırın öyle kullanın kortizonlu sakıncalı bı krem özellikle küçük çocuklar için
0 oy
(557 puan) tarafından
Benim kızıma aft çıktığında krem verdiler çabuk düzelmişti hatta bende kullandım çabuk düzeltiyo ağız yarası zor ya
(274 puan) tarafından
Ay bizim doktor vermedi ya 4 yaşında daha diye iki gündür çekiyor çocuk
(557 puan) tarafından
Benimki daha küçüktü başka doktora sor canım yara çok acır. Ben bile dayanamıyorum afta
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Gunluk maden suyuyla ve karbonatli suyla gargara yaptir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 220 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Zenan (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.

406,560 soru

12,194,922 cevap

36,730 kullanıcı

...