0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
Ben bu gebeliğimde hepsini tüketiyorum 12 haftalık oldum daha cinsiyeti bilmiyorum yani sormadım ama insan bı merak ediyor. Bnm gibi olan varmı cinsiyeti neydi .

7 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından

Hiç alakası yok aşerilen şey ile cinsiyetin  :D

(279 puan) tarafından
Bnmde kızımda hamileliğim çok kolay geçti , bunda mide bulantısı halsizlik yorgunluk baş ağrısı yemek yapamıyorum o derece koku hassasiyetim var , yüzüm mayın tarlasına döndü
(715 puan) tarafından
Benimde tam tersi kızımda çok kötüydü serum aliyordum sürekli bişey yiyemiyordum bu sefer migdemde bulaninca bogazlarim tahriş oluyordu kan kusuyordum 5 ay bu sekikde gecti oğlumda da çok rahattım hatta ilk hamile kaldığımi öğrenince oğlumda çok korktum kızımda ki gibi geçer diye şükür korktuğum gibi olmadı
(279 puan) tarafından
Her hamilelik aynı değilki, Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler nasip etsin inşallah, kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter, ama insan her iki meyveden de tatmak istiyor.
(1,537 puan) tarafından
Aynen oyle rabbim her ikisinden de hayırlısıyla saglikla versin canım ben de inşallah haftaya cinsiyeti öğreneceğim rabbim sağlıklı güzel bebisler nasip etsin gonlumuzdeki hayirli olansa onu nasip etsin❤️
(279 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah canım:))
-Reklam-
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Karışık diyor muşum :woot: kız canım :D

(279 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun inşallah:) Bı kızım var çok şükür tırnağını hiçbişeye değişmem sağlıklı olsun yeter
(1,752 puan) tarafından
Amin amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️☺️
(279 puan) tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım:)
(1,752 puan) tarafından
Amin sendende inşallah ☺️
0 oy
(715 puan) tarafından
Tatli seviyorum eksiyle aram yok 24 haftaligiz belli olmadı göstermedi kendini
(279 puan) tarafından
Tatlı erkek derler ama niye bu zamana kadar göstermedi ki,
(715 puan) tarafından
Hamile olduğumu 3 hafta once öğrendim direk randevu aldım dünde gittim 24 haftalık olmusuz bile doktor küçükken gösteriyor diyor büyüdükçe kilo alıyorlar bacak araları kapanıyor dedi bide dedi göstermiyorsa belki kızdır yine bakalım bı kaç hafta sonra dedi benden önce giren gebe 16 haftalikti kız bebeğe hamileydi ben 24 olduğum halde gostermedi
(279 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallah
(1,537 puan) tarafından
Zeyneparslan canim nasıl 21 haftalık olana kadar anlamadin gebeliğini adetin mi dusensizdi
(715 puan) tarafından
Doğumdan sonra adet olmadım hiç 9 ay boyunca o yüzden anlamadım hamile kaldığımi bı belirtim de yoktu göğüs hassasiyeti olsun miğde bulantısı olsun hafif karnım çıktı bende kilo sandım ondan sonra tekme hissettim direk test yaptım kan verdim 15389 çıktı kan değerlerim dünde randevum vardı 24 haftalık olmuşuz yani
0 oy
(712 puan) tarafından

Cinsiyetle onun alakası yok ama bnde dedgin gibi herşeyi cnm çeker yerdim kızım var:)

(279 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım:) bı kızım var çok şükür ama onda 9 ay sadece limon yedim
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Birinde full ekşi acı yedim diğer hamileliğimde tatlı sadece ama ikisinin cinsiyeti de oğlan 
(279 puan) tarafından
Bn kızımda 9 ay limon ve erik yedim , bunda herşeyi yiyiyorum, et hariç bide bu gebeliğim zor geçiyor mide bulantısı çok var yüzüm sivilcelendi
(1,991 puan) tarafından
Sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(8,399 puan) tarafından
Erik çok aşerdim ben kızım var bir tane oğlanda sadece tarhana corbası içe bildim zaten çanımda sadece onu cekiyodu 
(279 puan) tarafından
Bnde kızımda erik ve limon, bunda herşeyi yiyiyorum et hariç bide bu gebeliğim zor geçiyor mide bulantısı, kızımda hamile olduğumu bilmiyordum hiç
(8,399 puan) tarafından
Kızımda çok rahatım oğlan zorlamıstı yidiğım durmuyodu hiç
(279 puan) tarafından
Cinsiyeti daha bilmiyorum ama bnde erkek hissediyorum ama bilmiyorum nasip hayırlısı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Turşu karpuz tulum peyniri kilo kilo yedim. Limonu direk yiyemesem de birşeylere karıştırıp bol bol yedim. Çikolatadan nefret ettim uzun bir süre. Çılgınlar gibi yoğurt yedim çocuğum kız. Ama alakası var mı bilmem çünkü farklı tatlar bunlar :)) 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,026 göst.
+1 oy
26 cevap 293 göst.
0 oy
33 cevap 982 göst.
10 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Merve lute (37 puan) tarafından soruldu

403,546 soru

12,090,274 cevap

36,382 kullanıcı

...