0 oy
312 göst.
Aile kategorisinde (522 puan) tarafından
Kendjn bak demeyin lütfen. Anneler de bakmay müsait değil. Kışta cikarmak istemiyorum evimde bakacak bakıcı arıyorum. Ama gel gör ki kime soylesem ya çocuğun saati uymuyir ya başka bişey. Güvenilir bakici sitesi var mı?

Aslında fiyatın da etkisi olabilir ama benim de gücüm bu kadara yetiyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fiyat ne verdin bilmiyorum ama düşükse insanlar gününü o miktar için harcamak istemeyebilir. Hayat zor herşey pahalı ve en az asgari ücret verip sigorta yapanlar varken siz tercih dışı kaliyo olabilirsiniz. Belki yakınınız rica minnet düşük fiyata bakabilir ama çok zor. Bide sorumluluk isteyen birşey 

Allah yardımcınız olsun
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Bakıcı bulmak çok zor üstelik bebeğe iyi bakacak birini bulmak daha zor eğer biraz büyükse kreş dusunmelisin birisi sana destek olmadıkça baya zorlanirsin 
0 oy
tarafından
Asla asla yargilamk değil düşüncem ama nasıl güvenip bırakabiliyorsun çocuğunu bakıcıya 
(2,808 puan) tarafından
Ben bu yorumu yapınca bazı kişilerden tepki almistim linç yedim sana da gelir canim birazdan linç tayfası
(428 puan) tarafından
Bunca bakıcı çalışıyor, demek ki bir yolu var
0 oy
(2,808 puan) tarafından
Aslında hem ücret olarak hemde bakım olarak sıkıntı bence 

Mesela bana istedikleri kadar para versinler bakıcılığı yapmam çünkü zor bi çocuğa bakmak sorumluluk almak korkarım yani 

Yada ücreti az dediysen o yüzden de kabul etmiyorlardir canım çünkü zor yani o sorumluluğu almak 

Senin acindan da güvenilir olması lazim
0 oy
(523 puan) tarafından
Abim gil 3 üz olunca yengem de çalışıyor diye iş kurdan talep etti geldi konuştular anlaştılar kabul görüldü güzel hanım bir abla idi maşallah çok güzel baktı yedirdi içirdi süt sagardi yengem onu ayrı verirdi temizlik felan yapmazdı toplasa kendileri için yeterdi zaten memnunlar di
0 oy
tarafından
Şehir neresi
(522 puan) tarafından
Bursa
tarafından
Ben İstanbul

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 218 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.