Kızlar çok kötüyüm sezerayan oldum çarşamba günü annem 10 yaşinda kardeşim ı yanıma gönder miş annem ler uzak ta bu sabah çok rahatsız dım ateş ı'm vardı başım ağrıyor du kaynanam üst kata oturuyor eşim dedi yemek yapma yukarda yerim işten geldi oyla kardeşim yedi sonra dedi sende ye ben dedim başim ağrıyor ateşim var yiyemem sonra bebeği yukarı götürdü bende kalkıcak halim yoktu yine eşim dedi yemek ye gel gidelim yukarı ben dedim görüyor sun hastayım sonra beni bırak ip gitti dışarı çıktı yarım saat sonra kayın babam geldi vurdu beni ameliyat lıyım bana küfür etti sen niye bebeğe süt vermiyor sun eşinle niye kavga etin yine benim kavga dan haberim yok eşim telefon u kapatmış sonra görümce m dedi sen sabah tan berî süt verme din bebeğe ben dedim sen benim evime gelip gördünmü yemin ederim hiç hazır süt verme dım kendi sütü mü verdim sonra eşim geldi bağırdı çagırdı annesi geldi dedi ben senle her yere gitmek istiyorum yok diyor sun eşimin yanında yok ben yazma takıp namaz kıldığım için nefret ediyorsun benden ne diyeceğini bilmiyor ya eşim ona sarıldı kayın babamı da doldur an o kadın ona demiş sürekli kavga ediyor lar gelin bizden nefret ediyor böyle ağzım açık kaldı babamı aradım gel al diye babam görevde 10 gün sonra anca gelir ya öldürecem kendi mi yada kaçıp gidecem bu akşam