0 oy
131 göst.
Aile kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar çok kötüyüm sezerayan oldum çarşamba günü annem 10 yaşinda kardeşim ı yanıma gönder miş annem ler uzak ta bu sabah çok rahatsız dım ateş ı'm vardı başım ağrıyor du kaynanam üst kata oturuyor eşim dedi yemek yapma yukarda yerim işten geldi oyla kardeşim yedi sonra dedi sende ye ben dedim başim ağrıyor ateşim var yiyemem sonra bebeği yukarı götürdü bende kalkıcak halim yoktu yine eşim dedi yemek ye gel gidelim yukarı  ben dedim görüyor sun hastayım sonra beni bırak ip gitti dışarı çıktı yarım saat sonra kayın babam geldi vurdu beni ameliyat lıyım bana küfür etti sen niye bebeğe süt vermiyor sun eşinle niye kavga etin yine benim kavga dan haberim yok eşim telefon u kapatmış sonra görümce m dedi sen sabah tan berî süt verme din bebeğe ben dedim sen benim evime gelip gördünmü yemin ederim hiç hazır süt verme dım kendi sütü mü verdim sonra eşim geldi bağırdı çagırdı annesi geldi dedi ben senle her yere gitmek istiyorum yok diyor sun eşimin yanında yok ben yazma takıp namaz kıldığım için nefret ediyorsun benden ne diyeceğini bilmiyor ya eşim ona sarıldı kayın babamı da doldur an o kadın ona demiş sürekli kavga ediyor lar gelin bizden nefret ediyor böyle ağzım açık kaldı babamı aradım gel al diye babam görevde 10 gün sonra anca gelir ya öldürecem kendi mi yada kaçıp gidecem bu akşam

4 Cevaplar

0 oy
(18,859 puan) tarafından
Git bacım kendini neden olduruyosun. Tövbe estağfurullah. Şerefi bozuk birisinin yüzünden tırnağın bile kırılmasın.  Bırak kendini öldürmeyi. Olmayı bayılmak mi zannediyorsun diye bı söz okumuştum burda. Tam öyle bı durum . Ne hali varsa görsün pislikler. Al bebeğini de git. Y da bir tanidigin yanına git şimdilik. Ama bence sabahı bekle. 
(30 puan) tarafından
Hasta yım sabah tan berî bide çarşamba günü sezeryan oldum kaynanam hem onu hemde eşimi doldurdu böyle eşim den nefret ettim bu akşam ben hakkımı helâl etmiyorum ben bir gün olsun saygı sızlık yapma dım ama kaynanam iki yüzlü benim yanımda farklı arkamdan çok konuşmuş ama bir gün bile yüzü ne vurma dım bu akşam hepsi ni kadın nınyüzüne vurdum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy kanım dondu. Sen niye kendini ispatlamaya çalışıyorsun ki kuzum sen annesin bebeğinin beslenmesi temizliği senin sorumluluğunda. Tabiki sen bilirsin normal süt verilmeyeceğini. Verilmez ki. Sen emzirdin ya da sütünü sağıp verdin ya da formül mama kullandin bunlar seni bebeğini ilgilendirir. Gerisi BK yesin. Biri bana o şekilde davranacak da ben gider arardım polisi. Bana psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyilar diye. Ailemde arkamdaysa yaslanirdim onlara. Paşa paşa bakardım bebeğime onlar da sürünüp dursun. Başka türlü anlamazlar
(30 puan) tarafından
Yemin ederim günde kaç kere süt veriyor um baktım duyma sa mama veriyor um altını kirle tiyor ıslak medin değil de gidp yıkıyor sırf pişik olmasın diye  um götünü ama kaynanam bir yandan görünce bir yandan kayın babam anahtar ı fırlattı koluma geldi çizilmis kaynanam ı allah görüyor Rabbim onun yanın a bırak masın ben şuan bebeğim için duruyor um yârin gidecek onlar ın bilme yemeği
tarafından
Sen yapman gerekeni yap canım çek kapını otur. Af edersin argo olacak ama anasının mindan ayrilmayandan ne eş olur ne baba. Bide niye evlendirir ki böyle analar oğullarını. Koysun dizinin dibine oturtsun. Sanki seni ana dogurmadi gibi davranıyorlar. Bu dünyanın bide ahireti var ya kuzum. Öyle işte
(30 puan) tarafından
Şuan böyle ne yapacağimı bilmiyorum sabahı bekleyemiyorum
tarafından
Bol bol oku içini rahatlatır nas felak Ayetel Kürsi.

Summes sebila yesserahu oku sürekli. Allah işleri kolaylastirsin kalbine ferahlık versin.
0 oy
(606 puan) tarafından
Anlamadığım şey sen niye yukarı yemeğe çıkıyorsun onlar yemeği aşağı indirsin ayrıca basın ağrır bol bol kahve ve bitter cikolata tuketmelisin çocuğu niye yukarı yolluyorsun emzir uyut yanında baban gorevdeyse annen niye gelmedi de on yasindaki bebeyi gönderdi tamamen sacmaliklarla dolu eşine şöyle yemegi sana getirsin ye yat bebeği emzir bebek uyurken sen de uyu el kadar bebeyle ayrıca nereye goturcen beynim yandı resmen 
(30 puan) tarafından
Kardeşim üç aydır yanımda ailem uzak ta gözüm ü açamıyord um eşim götürdü yukarı dedim götürme yine götürdü eşimle kayın babamı doldurup üstüme atılar işte diyor biz ne zaman evine gelsek surat yapıyor sun ben dedim ben ne zaman surat yaptım sana baktım ağladı dedi ben yazma lıyım namaz kılıyor um diye nefret ediyorsun benden ben dedim sen ne diyor sun ben de kapalıyım ağladı timsah gözyaşı sonra eşim ona sarıldı ben o ameliyat lı halimle can çekmiştim sadece
0 oy
(2,506 puan) tarafından
Allah'ım ne biçim insanlar kayınpeder bana vurdu mu dedin ben mi yanlış okudum. Ne de.refsiz insanlar ya bebeğini niye aç birakasin sen . Git durma al çocuğunu git canım 
(30 puan) tarafından
Aldım herşey imi onlar lâ  kestim hala dünün etki sendeyim annemi bekliyor um
(2,506 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun dikkat et

İlgili bir soru bulunamadı

405,626 soru

12,153,377 cevap

36,576 kullanıcı

...