0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,481 puan) tarafından
Bahar ayları gerçekten insanlar üzerinde bu kadar etkili mi öncesinde depresyon geçirmiş olanlar panik atağı olanlar bu aylarda ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz hanımlar bu sıkıntılı süreçi Rabbim herkese kolay geçirsin inşallah

5 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Iğdır da benim bi komşum vardı sonbaharda kendini bitmiş tükenmiş hevesi hiç bir şey de olmayan kahve içelim desek evden çıkmak istemeyen sanki menepoz a girmiş gibi olur du evi havalandir yok çok yataktan yok sanki hastayım sanki bişey olcak pazara gidelim yok eşi sagolsun çok destek olur du 
(1,481 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım hayat kalitesi sıfır hergün biryerim ağrıyor
(523 puan) tarafından
Hacamat yaptırdı arkadaşım o iyi geldi dedi araştır istersen ağrıları son bulmuş
(1,481 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım düşünüyorum
(523 puan) tarafından
Gelmiş geçmiş olsun inşallah gönlüne ferahlık versin rabbim
(1,481 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,412 puan) tarafından
Amin. Hem bahar hem evden çıkmamak falan zorluyor tabi ki ama ne kadar bahar kötü enerji falan diye düşünürsen o kadar kötü oluyor. Bazen tüm gün yatıyorum ama her gün sabah evi toplarım camları açarım sevdiğim şeyler yaparım her biraz ilim öğrenirim. Ağrılar için de masaj ve egzersiz yürüyüş falan yapmaya çalışıyorum 
(1,481 puan) tarafından
Evet canım 13 sene önce ileri derecede panik atak krizlerim tutardı
(2,412 puan) tarafından
Canım daha çok kötü düşünme diye diyorum yanlış anlama lütfen. Çok geçmiş üstünden onu düşünmekte etkiliyodur ama ben de evlenmeden önce bir süre yaşadım ve evlendikten sonra daha beş altı aydır bıraktım ilaçları. Kötü hissettiğinde sebebi var mı bakıyorum yoksa geçmesi için uğraşıyorum. Namaz kılmamak zikir etmemek Kuran okumamakta insanı anlamadığı bir hüzne bir boşluğa sürüklüyor ne yaparsan yap geçmez.
(1,481 puan) tarafından
Haklısın canım ama ben dönemde daha çok yaparım elhamdülillah yıllardır gece teheccüd namazına kalkarım kuran okumamı arttırırım bunlara yönelmesem daha kötü hissediyorum
(2,412 puan) tarafından
Allah daim etsin huzur versin canım
(1,481 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim cümlemize
0 oy
(11,608 puan) tarafından
tıpta bunun adı vardır muhakkak ama normal. hava değişimi, kışa hazırlık, yeni bir dönem düşüncesi, yaz yorgunluğu, yorabiliyorilk baharda enerjik olurum ben ama sonbaharda miskin
(1,481 puan) tarafından
Nedense kimileri çok etkileniyor saç dökülmesine kadar
(11,608 puan) tarafından
bende olur hatta kepek bile oluyor
0 oy
(1,481 puan) tarafından
Hanımlar başka etkilenen yok mu
0 oy
(10 puan) tarafından
Bende etkileniyorum gerçekten sürekli bacaklarım ağrıyor kafama fil oturmuş gibi hissediyorum yaşamak için yaşıyorum bazen 
(1,481 puan) tarafından
1 ay sürüyor nerdeyse
(10 puan) tarafından
Ben aylardır böyleyim ya 2 yaş sendromuna giren bir bebem var
(1,481 puan) tarafından
Rabbim feraha çıkarsın inşallah
(10 puan) tarafından
Amin canım amin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
6 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nur Ay (692 puan) tarafından soruldu