+1 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittim kan verdim hamilelik için pozitif çıktı doktora planlı değildi o yüzden önceden folik asit kullanmadım şimdide kullanmadım dedim oda doktorun yazacaktır kadın dogumcu dedi. İçeriği temiz güvenilir folik asit hangisi . Ben her doktorun verdiğine güvenmiyorum. 5 haftalık oldum son hastalık tarihine göre geç mi kaldım randevum yarın 

7 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Ben hiç kullanmadım doktorum da onermedi bence kendi doktorun bilir devlette olsa test yapacaktır beklemeni öneririm 
(58 puan) tarafından
Neden önermesi peki hamilelikte folik asit önemli normalde doğal olarak gıdalardan mi aldınız
-Reklam-
0 oy
(18,859 puan) tarafından
3 ay olana kadar kullanılıyor diye biliyorum ben. Ben hangi markayı kullandığımı unuttum. Hatırlayan çıkar illa ki 
0 oy
(959 puan) tarafından
Benmkini kadın doğum yazdı ama üretimi durmuş bulamadm sağlık ocağındaki doktor yazdı bana
(58 puan) tarafından
Üretimi durmuş mu aklıma hemn acaba uygun olmayan şeyler mi vardı içeriğinde die soru gldi  hangi marka ki
(959 puan) tarafından
Valla hatırlamıyorum ama reçete gbi bseyde yazılıydı masasının üstünde onu verdi bunu al dedi tmm dedm eczanelere sordum eşimin amcası eczacı ona sordurduk hc bı yerde yok üretimi durmuş bunun dedi sağlık ocağına git söyle dedi tmm dedm snra işte sağlık ocağı decavit folik asit ve kan ilacı yazdi
0 oy
(1,565 puan) tarafından

image

benimki bu ve doktoruma çok güvenirim 

(959 puan) tarafından
Bnde aynısını kullandm smdi decavit kullanyrm
(1,565 puan) tarafından
Aynı benim doktorda öyle ilk başlarda bu sonra decavit
(959 puan) tarafından
Aynn doğuma kadar decavit kullan aksatma dedi
(1,565 puan) tarafından
Evet bende öyleydim ekstra oksapar iğne vurursun bir kaç vitamin daha
0 oy
(1,819 puan) tarafından
Folidoce kullanmıştım ben
0 oy
(941 puan) tarafından
Benim doktor diofol yazdı içinde başka vitaminlerde var. Eczaneden parayla alabilirsin özel oluyor 
0 oy
(6,520 puan) tarafından
Kadin doğumcu yazar . Bitkisel olduğu için fiyatı yüksektir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde filizzz (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 89 göst.