0 oy
398 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar oglum 4 yaşında komşumun çocuguyla kavga etmisler benim oglanda agliyordu ben ogluma neden agliyosun diye seslenirken komsumuzun cocugunun babannesi bana bagirmaya basladi sen oglunu kışkırtip bizim cocuklarin ustune gonderiyosun cocugunu evden cikartma gibi mahallede bagirmaya basladi 

Ve simdiye kadar onun diger torunu benim oglani surekli comakla kovaliyodu dovduğu oluyodu daha bigun ses etmedim sonucta onlar cocuk sonra yine oynarlar diye 

Ve bende artik onlarin butun ailesiyle konusmamaya basladim oglumu da gorusturmedjm konusturmadim oglum baslarda biraz zorlandi ama artik konusmuyo oda cocuklariyla ama az once bi postta çocuga kin nefret aşılama diye bisey okudum sizce yanlismi yapiyorum oglum icin

12 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
valla anlattığına göre haklısın gibi sanki. eğer çocuğuna zarar geliyorsa görüşmemesi daha hayırlı olur.
(3 puan) tarafından
Tesekkur ederim yorumunuz icin
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
Aynısını kezenimin torunu oğluma yapıyordu babaanesi sürekli oğlumu suçladı oğlum üç yaşında onun torunu 6 yaşında en son görüşmeyi oglumuda gorusturmeyi bıraktım bir ay olucak oglum çok zorlandı ama alıştı başka yerlere çektim dikkatini oyuncak aldım oynadım onunla parka götürdüm eğitici çizgi film izlettim unuttu çok şükür arada aklına geliyor çocuk olmaz seni acıtıyor diyorum tm diyor 
(3 puan) tarafından
Tesekkur ederim yorumunuz icin icimi rahatlattiniz hepiniz
(202 puan) tarafından
Rica ederim devir eski devir değil başka çocuklarda zarar verebiliyor her türlü cocuklarimiza herkes dikkat etmiyor bazı şeylerin çocukların önünde olmaması lazım kuzenimin torunu oğlumun canını okuyordu resmen defalarca uyardım olmadı görüşmeyi bıraktım dün tesadüfen komşuda bulunduk aynı anda bu gün çocuk yine cama gelip oğlumu rahatsiz edip aglattinca baya kötü bir şekilde bağırdım çağırdım sinirden bir daha cama gelme dedim nenem git dedi diyor nenesini görürsem uyaricam nene dediğime bakmayın 45 yaşında
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Komşu için tü kaka yapmıyorsan sorun yok. Sonuçta zarar vermeden paylaşarak oynamalilar.Ogluna ,oğlum birlikte oynayamiyorsunuz bu oyun değil arkadaşlar birbirine zarar vermeden oynar.Bu sekilde oynamaniza izin veremem.Sen benim için çok kıymetlisin birlikte keyif alarak oynacagin arkadaslar bulursun yada bulalim vs diyorsanız neden kin ve öfke asilamis olasınız.
(3 puan) tarafından
Yok oyle seyler soylemiyorum sadece bize zarar geldigini soyledim oda cok sukur anlayarak onayladi beni
0 oy
(7,596 puan) tarafından
Bence iyi yapıyorsun kınle ne alakası var daha çocuk kaç kere dayak yemeli ? Zarar gördüğü yerde bulunmamalı ...
(3 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
0 oy
tarafından
Bence kin nefret öğretmiyorsun. Tam tersi zarar gördüğü insanlardan uzak kalmayı öğretiyorsun bu bence daha önemli 
(3 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Vaaz verenler daha basina kotu bisey gelmemis ki oyle bi post atiyo. Kendini korumak icin elini ayagini cekmek cocuga kin nefret asilamak degildir. Malesef ebeveynler kendini savunmak ve korumayi siddete yonlendirme saniyo. Dogrusunu yapmissin. Surekli dayak yiyip azar isitecegine hic gorusmemesi daha iyi.
(3 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim valla icim rahatladi yorumlarinizla
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Bizim mahallede karşı binada normal insan yok benim çocuklara taktılar kafayı kavga ettm bidahada yolllamadım amcasının oğluyla bile görüştürmüyorum çocuk çok saygısız benim oğlumuda öyle yapar büyüklere hareket nah yapan bi çocuk 13 yaşjnda annesi asla umursamıyo ben alıuorum çocukları parka gidiyorum gezdiriyorum okulda açıldı sıkılmazlar ama değişik insanlardan zarar görmesinden iyidir evde olması 
(3 puan) tarafından
Allah razi olsun cocuk baska seye odaklaninca unuttu zaten
0 oy
(3 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim yorumlariniz icin Allah razi olsun onerilerilerde bulundunuz  
0 oy
(768 puan) tarafından

Anne yüreği, korumak istersin elbette. Ama hayatı boyunca böyle çok insan çıkacak karşısına, hangi birine küsecekki. Tamamen koparmak yerine mesafeli durmayı ve kendini korumayı öğretsene daha iyi olurdu belki. O nasıl yapılır onu bende bilmiyorum yalnız :)

(3 puan) tarafından
Belki o biraz daha buyuyunce krese baslayinca olur ama suan o sekilde anlayacagini zannetmiyorum tesekkur ederim yorumun icin
0 oy
tarafından
Bu zamanda çocuğu korumak için yapılan herseyi saygı ile karşılamak lazım.
(3 puan) tarafından
Öyle valla  bu uzucu seyler oldukca cocugumuzu kimden koruyacagimizi sasirdik
0 oy
(18,444 puan) tarafından
Ne yapabilirsin ki. Mecbur kalmışsın bence 
(3 puan) tarafından
Gercekten de mecbur birakti kapi komsum  sonucta o cocuklar kuser barisirdi surekli bu mumeleyi gormektense...
0 oy
(7,638 puan) tarafından
O başka birşey   seninki çok farklı   ben 4 yaşa çocuk değil bebe diyorum  daha dünyaya gelelı 4 yıl olmuş    yeri gelir düşer yeri gelir tartışır  ve bunlarin tartışması oyuncak içindir     yazık o babaanneye  sen davanda haklısın
(3 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim  yorumun icin bunalmistim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 859 göst.
15 Aralık 2021 Aile kategorisinde Hamzanin annesi 12 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 173 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek.06 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
26 Ağustos 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 345 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu

403,524 soru

12,089,478 cevap

36,380 kullanıcı