+1 oy
627 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (315 puan) tarafından
Oğluma hep lcw den alırım. Çok az zara ve hm den almışlığım var. Lcw den kuponlu alırdım birde. Yinede pahalı gelirdi. Buaralar bana bişeyler oldu. Benetton, gap oralardan alışveriş yapıyorum. Birsürü şey aldım almayada devam ediyorum. Maaşımda artmadı parayıda bulmadım. Sizde de oluyor mu:( battım

47 Cevaplar

0 oy
(7,638 puan) tarafından

Kalite  normal fiyatı olan herşeyi alırım  marka takıntım yok oglumda öyle olsun varken gıysın yokken dikip giysin :P

-Reklam-
0 oy
(316 puan) tarafından
2. Elden satarsın küçülünce marka olunca kolay gider en  azından borcun azalır 
0 oy
(5 puan) tarafından
Çoğu ikinci el 
0 oy
(4,817 puan) tarafından
Ben hep Lcw den toplu alırım büyük alırım ki sneyede giysin zaten hemn yipranmiyor solmuyo kaliteli olduğu için. Ayakkabı da  iyisini almaya çalışırım. Us polodan alıyorum. Yada diğer markalardan. Kendimde takıntı değilim kaliteli olsun yeter dandik almam sallarımi fln güzel durmalı :) 
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben kıyafete değil kitaba yatırım yapmayı seviyorum. Evde giyeceği şeyleri outletten alıyorum, dışarıda giyeceği şeyleri valla nereden denk gelir beğenirsem.  Daha döke saça yiyor zaten hiçbir kıyafeti temiz de kalmıyor. 
0 oy
(990 puan) tarafından
Büyük oğluma genelde Adidas Nike ki artık kendisi istiyor..küçük LCW e bebek ten alıyorum sadece ayakkabı veont için marka alirim
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Sabit lc waikiki den alirim kotusunu de almam çok pahalisini da almam

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 584 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniktirtil (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 471 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 375 göst.

403,607 soru

12,092,330 cevap

36,385 kullanıcı

...