+1 oy
463 göst.
Aile kategorisinde (51 puan) tarafından
Sorum yukarıda fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden 

35 Cevaplar

+2 oy
(4,139 puan) tarafından
Köy hayatı güzel ama uzaktan 
-Reklam-
+2 oy
(16,537 puan) tarafından
Şehirde müstakil ev bence :)
(51 puan) tarafından
Bu çok iyi bide bahçeli olacak çocuklar çimlerde toprakla oynar durur Bu herkesin hayali bence
(16,537 puan) tarafından
Şehir bence ihtiyaç okulu eğitimi hastanesi soysal alanlari ile ama iki göz odaya da tıkılıp kalıyoruz. Kendine ait küçük bir bahçesi olan istediğin gibi keyif yapacağın bir ev şahane olur
(50,769 puan) tarafından
benim önde balkonum yok inan o bile büyük ihtiyac
+1 oy
(882 puan) tarafından
Köy hayatı net net net
0 oy
(12,045 puan) tarafından
Ikiside :) yakinda koyin olacak canin sikildikca gidip geleceksin
(51 puan) tarafından
Ay bunu bende çok isterim ama imkan yok maalesef
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Şehir ben köyde yapamıyorum daraliyorum
0 oy
tarafından

Ben köy hayatımı yapamam metropol kadınıyım :D yani köy hayatı zor imkanlar kısıtlı yorucu 

0 oy
(7,671 puan) tarafından
Şehirden köye geldim tam köyde sayılmaz ama neyse.

Asla köy insanı değilim hiç sevmiyorum şehir hayatını tercih ederim. 
(1,382 puan) tarafından
Ahhh bu ben :((
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Büyüksehirden köy hayatına yasamaya gelmis  ve bir seneyi devirmis biri olarak söyleyebilirim güzel yanları da var kötü yanları da .Sehir sesi yok kalabalıgı yok sakin o yönden güzel ama sürekli bu sakinlik de insanı yoruyor.Tabi senin durumuna bagli bu ben gurbette oldugum icin böyle .Konforu rahatligi aramam dersen köy hayatı veya imkan varsa her iki yerde de evin olması.
(51 puan) tarafından
İmkan keşke olsa ikiside güzel yanları var eşim çok istiyor köyü biz köyde doğduk büyüdük evlendik şehire taşındık geri gitmek istiyor ben onu kırmak istemiyorum ama endişelerim var pişman olurmuyum ilerde bilemiyorum
0 oy
(18,446 puan) tarafından
Şehir hayatı bence.
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Valla ikiside d.
0 oy
(44 puan) tarafından

Eş ailesinden uzak bi hayat :angel:

(51 puan) tarafından
Bu imkansız bence
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben köy ilçesinde yaşıyorum. Şehir gibi her şey var hem de köye yakın. Ama köyde eşimin ailesi var ve belli bir düzene sahip değiller. Ben düzen seviyorum. Elimi attığım yer temiz olsun istiyorum ama öyle değil maalesef. O sebeple evim evim güzel evim 
0 oy
tarafından
Şehir hayatını seviyorum ama İstanbul artık yaşanmıyor şu lanet Suriye Afgan İran ırak Arap afrika  bunlardan dolayı gitmek istiyoruz. İstanbulu çok seviyorum normalde
(51 puan) tarafından
Kız yakinmissiniz bizim memlekette muş
(51 puan) tarafından
Benimki sürekli olarak söylüyor geri gitmeyi bende istiyorum cocuklar için koy iyi ilerde cocuklar büyüyünce pişman oluruz diye kararsızım
tarafından
Evet canım yakın baya çocuklar için bilmiyorum ya. İnşallah şunlar giderde gitmeyiz bizde
(51 puan) tarafından
Sen şehirde mi büyüdün ben köyde büyüdüm alışamadım ben şehire
tarafından
Istanbulda büyüdüm canım 3 4 yaşından beri
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Valla  ikisini de yaşiyorum Köy'de  evim var koyun tavuk köpek kedi gücvük tarla  faresi   şehırde ev var    haftasonu köy deyim  5 gün şehirde
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben beton çocuğuyum ya. Köyde yapamam bence. Ama yakınımda park ya da sahil olsun isterdim, arada nefes alabileceğim bir yer. Manzaralı balkon da olur. Balkon olmalı o şart. 
(51 puan) tarafından
Parkı hiç sevemedim ben ya  cok kalabalık çocuklar için olmasa gitmem hiç galiba
(758 puan) tarafından
Yok çocuk parkı değil canım, küçük orman gibi. Akşamları çıkıp yürüyebileceğim bir yer
0 oy
(3,456 puan) tarafından

2 hayatı da yaşamış biri olarak yazıyorum ulaşımı kolay koy hayatı müstakil ev ufak bir çocuklara bahçe oh mis 8-)  

0 oy
(50,769 puan) tarafından
köy arada bir gidip kalmalik yazlik gibi olabilir ben ilcede doğdum büyüdüm köyde yapamam ilcemizde cok büyük değil ama en azindan heryere ulasimi kolay 
0 oy
tarafından
Şehirde müstakil bahçeli ev en iyisi ama hayal bile edemiyorum bu zamanda :) köy şehre yakınsa arabam varsa belki o da olabilir ama onun dışında istemezdim kolay kolay 
0 oy
(673 puan) tarafından
Kendi isteğimle i çarşının pazarın ortasindayken daha sakin köye yürüme mesafesi yeni yerleşim kasaba gibi olan bir yere taşındım şehire 30 dk uzak 

Köyün içinde olup iş güç vs yapsam nasıl olur bilmem ama böyle bir yerde oturmak güzel:)
0 oy
(14,209 puan) tarafından

Yaşam olarak şehir hayatı ama hafta sonu veya tatiller de gidebileceğin de bir köyü olmalı :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 280 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ayse.gul (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 947 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde agbutt (84 puan) tarafından soruldu

403,537 soru

12,089,939 cevap