+1 oy
460 göst.
Aile kategorisinde (51 puan) tarafından
Sorum yukarıda fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden 

35 Cevaplar

0 oy
(513 puan) tarafından
Şehir köy hayatı benlik değil nefret koy hayatindan
-Reklam-
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Köy hayatı daha sağlıklı her açıdan ama benim yaşayabileceğim bir yer değil 
0 oy
(519 puan) tarafından
Bence köy herşey organik köyde yaşıyorum hiç pişman değilim çocuk içinde iyi oluyor elimizden geldiğince bir şeyler yetiştiriyoruz hayvanlarımız da var çok şükür idare ediyoruz
0 oy
(686 puan) tarafından
Kesinlikle şehir hayatı gezmeye bile gidilmez köye... Guze bir köyse 1 2 hafta durulur tabi
0 oy
(5,987 puan) tarafından

İkiside var bende çok şükür :) ama şehir hayatını seviyorum galiba 

0 oy
tarafından
24 yıl köyde yaşadım. Tam köy hayatı inek,koyun,keçi,tavuk bağ bahçe tarla,sap saman tarhana bulgur,bugday,hepsi ile uğraştım hemde tek başıma diyebilirim.Köy hayatı rezillik sobaa odun taşıma hayvanlara bakmayı seviyorum sadece,ve ilkbaharda her yer yemyeşil onu seviyorum.Uoksa köyhayatı çok zor.
0 oy
tarafından
Şehir hayatı 
0 oy
(3,018 puan) tarafından
Bence şehir hayatı. Köy hayatını çok sevemiyorum. Ayda yılda bir eşimin köye gideriz en fazla 3 gün kalabilirim
0 oy
(4,121 puan) tarafından
İkisi de değil ikisinin birleşimi küçük sehir hayati :)
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Köyün isi cok olur bizim köyde 6 da kalkiyorlar inekler bahce isleri ev isine vakit bile ayiramiyorlar zor ya köy hayatı birde köyler dedikodu kazanin falancanin kizi ne yapmis filancinin oglu ne yapmis.cok arastiriyorlar  sehir daha iyi bence kimse kimsenin umrunda degil en azindan dedikodu yok
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Bu senin yapina bağlı aslında köyde iş bitmiyor ha diyince mesela bi markete varıp geleyim veya çocuğumu parka götüreyim diyemiyorsun eğer köyde park vs. Yoksa tabi onun dışında bence koy hayati ben köydeyim hep disarilardayiz çocuklar özgürce oynayabiliyor gibi gibi
0 oy
(7,432 puan) tarafından
Köyden köye değişir. Ailemin köyünde herşey uzak gezecek yer yok böyle bir yerde yaşayamam. Ben alışmışım şehir hayatına. Ama isterdim merkezi bir yerde bahçeli müstakil bir evim olsun. Hem merkezi hem kalabalıktan uzak.
0 oy
(6,731 puan) tarafından
Köyde adam akıllı evim olmuş olsa tabi ki köy hayatı kışın zorlar elbette ama şimdi onun içinde kolaylıklar var yazinda taze taze ek topla ye çocuklar daha rahat oluyo eşimin köyü açısından bakarsak ulaşım biraz sıkıntı kendi özel araban lazım köyde 2 3 kişi var ama benim kendi köyüm öyle değil var biraz kişiler dağ bayır çok yok o yüzden seçme şansım olsa kendi köyüm derim 
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Ben hiç köyde filan yaşamadım bence köy hayatı güzel ama internet telefon filan olmayacak kocaman bir bahçen olacak herşeyi kendin  ekeceksin küçük bir TV olacak 
0 oy
tarafından
Köy hayatını oldum olası sevemiyorum. Şehir hayatı da fazla kalabalık. O yüzden şehrin varlığını ve köyün yalnızlığını birleştirebildiğin yerler en iyisi bence.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 280 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ayse.gul (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 947 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde agbutt (84 puan) tarafından soruldu

403,536 soru

12,089,837 cevap