0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
5 yasinda ve 3 yasinda iki oglum var 

5 yasindaki birden dun aksam kusmaya basladi 40 dakika icinde 3 kere kustu hastaneye goturdum direk acile 

Yuzumuze bile bakmadi gozunun ucuyla bakip serum taktirin sonra da gidin evinize dedi 

Neyse eve geldik uyudu oglum ama bu esnada da kusuyor gece kaç kere kalkıp kalkıp kustu uyku uyuyamadi oğlum

3 yaşindaki oğlum da sabaha karsi basladi bu saatte kadar 5.6 kere kustu resmen 

13.40 ta randevu aldim cocuk doktorundan ikisine de 

Bu saatte kadar ne yapayim su icseler çikariyorlar 

Nane cayi yapip vericem en son 

8 Cevaplar

0 oy
(4,049 puan) tarafından
Tuzlu kraker varsa ver ama onu da çıkaracaklar büyük ihtimalle ayrıca kekik çayı da verebilirsin az az geçmiş olsun ihmal etme sıvı kaybı olur çocuklar da
(26 puan) tarafından
Kekik cayi yaptim kuzum icirecem cibik çizi filan verdim dedigin gibi geri cikardi hastaneye goturecem bakalim ne yapacaklar
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Enfekte olmuşlar eğer zehirlenme değilse. Dikkat edin size de bulaşmasın. Muz, galeta, şeftali rahatlatır.
(26 puan) tarafından
Farkli hicbirsey yedirmedim biz ne yediysek onlar da onu yedi
Muzu seftaliyi uzumu filxn denedim yedikten 5 dk sonra geri kusuyor
Benim de migdem bulanmaya basladi zaten
0 oy
(1,836 puan) tarafından
Ahh enfeksiyon olmuşlar benim ikizler 2 sene önce aynısını yasadi 1 hafta boyunca gece gündüz kustulae 3 gün sabahladık o kadar test yapıldı tam ne olduğu anlaşılmadı.  İnşallah geçer çok geçmiş olsun . 
(1,836 puan) tarafından
Bu arada ishal de başlayabilir bizin öyle olmuştu maalesef 3. Gün ishale dönmüştü kusma
(26 puan) tarafından
İshal var ama tam ishal gibi de degil dediginiz gibi olacak sanirim ishal olacak gibiler
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Bagırsak enfeksiyonu olmus gibi nisan ayinda bizde olduk aksam ustu basladi cocuk acil hic birsey yapmadi ertesi gun ozele goturduk yatis verdi antibiyotik baslandi bize bir gece kaldik sonra evde tedaviye devam ettik salgin mi var acaba gene nisanda oglumdan bizede gecti cunku esimle bende de vardi bir kac kisiden daha duyduk
(26 puan) tarafından
Benim de migdem bulaniyor haklisiniz ama cocuklar olunca iste bagirsak enfeksiyonu tanisi nasil koyuluyor kuzum
(5,110 puan) tarafından
Once karnını elle muayene etti idrar kan ve gaita testi yapti ultrasonla bagirsaklarina baktilar canim
(26 puan) tarafından
Tesekkur ederim kuzum
0 oy
(6,165 puan) tarafından
Salgın var geçmiş olsun 
(26 puan) tarafından
Öyle olabilir haklisiniz tesekkur ederim
0 oy
(204 puan) tarafından
Rota virüs salgını var canım kusma dan sonra ishale çevirebilir
(26 puan) tarafından
Biraz var gibi
0 oy
(389 puan) tarafından
Kreşte vırus kapmışlar
(26 puan) tarafından
Kreşe gitmiyorlar buyuk oglum ana sinifina gidiyor
(389 puan) tarafından
İyide ne fark eder kreş anasıfı yanı demek ıstedıgım ordan salgın kapmış   gönderme eğer mecbur degılsen
(26 puan) tarafından
Doktora gittik de sudan dedi pazar gunu sular camurlu akmis doktor oyle soyledi
0 oy
(4,165 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
(26 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 493 göst.
10 Kasım 2023 Aile kategorisinde Zeynopy (54 puan) tarafından soruldu
0 oy