0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Eşim bu sabah diyor ki bu ayın 20sinde ne yapalım. Eee ne yapalım çocuğu aşıya goturcez o gün hemşire gelin dedi dedim. Emin misin diyor evet eminim dedim. Sonra döndü dolaştı yine ayın 20 sinde ne var o gün sence dedi. Aşı varya aşkım dedim. Emin misin dedi. Vallahi bak aşı var dedim :) gözlerime baktı noldu ki dedim. Evlilik yıldönümümüz dedi. Anaaaaa demisim. ( Benim okuzluk seviyem) Çocuk doğunca hepten unutmuşuzz :D herşeyi çocuğa göre yaşayınca.

Gerçi bizde şöyle bişey var. 11.11.2015 de sevgili olduk 9 yılı bitiriyoruz nasipse. 20.09.2020 de de evlendik. Bı turlu evlilik tarihimi benimseyemedim. Ne bileyim o tarihten öncede benimle beraberdi 5 sene. O yılları görmezden gelemiyorum. Biri sorduğunda da 50 tane tarih söylemek istemiyorum 11.11.2015 benim için tek tarihtir. Bizde genelde onu kutlariz. 

Zaten evlilik yıldönümünü unuturdum da hep bu kez hepteeen çıkmış gitmiş aklımdan aşıya odaklanmisim :D

Sizler eşinizle hangi tarihi kutlar, seversiniz <3

Hadi alalim bakalım kaç ay, yıldır berabersiniz <3

10 Cevaplar

0 oy
(1,694 puan) tarafından

Eşimi her gün çok seviyorum, her gün kutla desen kutlarım :) Ama yollarımızın ilk kesiştiği gün 24 Kasım. İçimden demiştim bu çocukla ömür sürmezsem üzülürüm sanırım diye. Nasip oldu

(1,694 puan) tarafından
Bu arada tarihlerimiz de yakın, bizim de ilk denk gelişimiz Kasım evliliğimiz 5 sene sonra Eylül :)
tarafından
Ayyy romantikler siziii :)) ilk günlerin değeri bı farklı dimii
Ne güzel baya yakın tarihlermiş. Bizde 5 sene sonra evlendik nasip böyleymiş
(1,694 puan) tarafından
Bizim de öyle, başlangıç 2015 düğün Eylül 2020. Kayınpederim vefat etti biz 1 sene erteledik o da COVIDe geldi ama çok güzeldi yine de :) Siz de COVID çiftisiniz :)
tarafından
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun canım
Ooo hemde ne covidin patladığı zamanlar :) kısıtlamalar haftalık günlük geliyodu o zamanlar. Ona rağmen çok kalabalıktı bizim. Annemlerin ellerinde kolonyalar maske gelen misafirlere ikram ettiler:) önceden kuruyemiş verirdik bizde gıdayla temas olmasın diye maske kolonya yapmıştık :))
(1,694 puan) tarafından
Ne günlerdi bee kına gecesi falan yasaklandı bizim son anda :))
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Bı sevgili olmadık görücü usulü olduğu için evlilik tarihi benim için 
tarafından
Allah mutlu mesut etsin canımm
(523 puan) tarafından
Amin cümlemizi
0 oy
(20,275 puan) tarafından
Genelde erkekler bilemez maşallahın var bacım djdhdjdh bizimki hatırlar ama pek şaapmaz fjjfjf doğum günlerimizde pasta sürprizi yapar 
tarafından
Hahahahdj .d napyim benimsememisim o günü demek ki 4 yıl sonra da anlamış olduk iyice.
 Ne güzel hatırlanmak çok güzel, sürprizler yapan eşinizle bir ömür mutlu olun heppp
(20,275 puan) tarafından
Huzur dolsun yuvanız ♥️
0 oy
(3,858 puan) tarafından

Bana göre hiç biri :D  takılmıyorum öyle şeylere 

tarafından
Bu da bir tercih :))
(3,858 puan) tarafından
Bizim için beraber olduğumuz her gun özel  koca aşkımızı 1 güne sıgdiramayiz
tarafından
Kesinliklee <3
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Benim dogum gunum esimin dogum gunu oglumuzun dogum günü ve evlilik yıl dönümumuz 
tarafından
Ohh maşallah hepsini aynı zamana nasıl denk getirdiniz kız :))
(5,142 puan) tarafından
Yok kiz ayri ayri hepsi sadece bugunleri kutluyoruz sevgililer gunu tanisma yildonumu falan kutlamiyoruz
0 oy
(2,381 puan) tarafından

Ya bizim de nikah 11.11 ❤️ ilk yıllar ben de sevgililik tarihi aklımda kalırdı zamanla unuttum. 24.11.2019 evlilik yıl dönümü :) 2 eylül bizim tüm aileye özel bizim söz tarihi , bebemin doğum günü, abimlerin düğün günü :D

tarafından
Aaa nasıl denk getiriyorsunuz maşallah:)) 11.11 çok güzel tarih ya hatırda çok kalıyor o yüzden bizim arkadaşlar bazen sürpriz yapar bize. Benim eşimin doğum tarihiyle de onların sevgililik tarihi ardarda bizde onları kutlarız
(2,381 puan) tarafından
Hiç düşünmemiştik hep sonrasında fark ettik :) demii sadece bizim değil etrafında aklında kalıyor ne güzel arkadaşlık daim olsun :))
tarafından
Hepimizin daim olsun canım. Mutluluğunuz hep sürsünn yeni tarihler görmeyi nasip etsin güzel guzell :))
(2,381 puan) tarafından
Amin canım hepimiz için inşallah çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Hiçbirini kutlamiyoruz artık da benim icin de sevgililik tarihi. Evlilik tarihini sorsalar bi durup düşünürüm .simdi bile düşundüm tarih neydi ya diye :D
tarafından
Hahaha  .d alemsin canım. Maşallah sizee hep mutlu olun inşallah
(1,321 puan) tarafından
Sagolasin canım. Sizin de mutlulugunuz daim olsun insallah :)
0 oy
(431 puan) tarafından
Net bir sevgililik tarihimiz yok :) çünkü arkadaşlıktan flörtleşmeye oradan sevgililik derken evliliğe uzanan bir yol var o yüzden evlilik tarihini kutlarız :) 
tarafından
Maşallah canimm mutluluğunuz hep daim olsun
(431 puan) tarafından
Amin canım :*
0 oy
(575 puan) tarafından
İkiside değil 

Sana saygı gösterip

Hergun seni sevdiğini söylüyor sa

İlk gün ki gibi sana değer veriyor sa

Hergun aynı tarihte evlisin 

Kendi düşüncem 
tarafından
Kesinlikle çok haklısınız. Tarihler sadece bir sembol
0 oy
(817 puan) tarafından
Ay benimki de ilk çıkma tarihimizi önemser en çok. Bizim hikayemiz de biraz karışık, arada ayrı kaldığımız 7 sene var. İkinci başlama tarihimizi çok şeyapmaz mesela. Evlilik yıldönümüne de benim kadar takılmaz. Ama o ilk tarih onun için çok önemli. Benim için de çok özel de, evlilik yıldönümü de önemli bence. 

2009'da başladık 2022'de evlendik. O aralar biraz karışık. 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,297 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 443 göst.
10 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,655 göst.
30 Mart 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 2,024 göst.