0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (972 puan) tarafından
İki tane çocuğum var 

Büyük oğlum 4,5 

Kızım 9,5 aylık 

Okuyabilir miyim sizce kızlar, çocuklarla zor olur mu 

6 Cevaplar

0 oy
(7,432 puan) tarafından
İlahiyat zor bir bölüm. Abimin eşi okudu. Zorlanırsın. Başka bir bölüm seçmeni tavsiye ederim 
-Reklam-
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Seneye mi okuyacaksın şimdi tercih yaptın mı 
(972 puan) tarafından
Tercih yapmadım canım
(2,048 puan) tarafından
Yapabilirsin canım. Ben iki yıllığını okuyorum. Bana da temelin yok yapamazsın dediler ama dinlemedim çünkü seviyorum. Kendime kalan vakitlerde ders çalışıyorum. Sen de sınav için başlarsın inşallah kazanırsın
(972 puan) tarafından
Ben de 2 yıllık istiyorum canım
İnşAllah yapabilirim ya
(2,048 puan) tarafından
Kazanman kolay o zaman sadece tyt çalışacaksın zaten. Bir iki ders harici notları okusan geçersin. Severek okuduğum için ben sorun yaşamadım
(5,325 puan) tarafından
Imam hatip mezunu musun bende 3 senelik aciktan okumak istiyorum ama duz lise mezunuyum
(2,048 puan) tarafından
Yanlışlıkla mı 3 yazdın bilmiyorum. Ben de sağlık lisesi mezunuyum. 23 yaşındayım yks çalışmamıştım yani aklımda kalmış demek ki bana yetecek kadar. İlk dönem vize zamanı sıkıntılarımdan dolayı çalışamamıştım sadece özet okudum bi iki dersin. Sadece arapça ve bir dersimden geçememiştim. Cemaatten falan da eğitim almadım zaten bu bölümü öğrenmek için seçmiştim. Arapça için de grupta ders önerileri vardı belediyenin kursları da varmış özel derste var yetmeyen yerlerde bende bunlardan birine başvuracağım inşallah
(5,325 puan) tarafından
Evet 2 yazacağıma 3 yazmışım :) Benim temelim var ama yapabilir miyim bilmiyorum biraz korkuyorum açıkçası. Ben 31 yaşındayım suan ki sinav sistemini pek bilmiyorum tyt sözel mi oluyor kac puanla açıktan ilahiyati tercih edebiliyorum. Bir de temem arapca mi ders hani isimler fiillerden mi başlıyor.  Son bir sey daha soracağım :) 2 senelik mezun olunca diyanette hocalik yapabiliyor musun
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Ben varım evet ilahiyat zor bir bölüm özellikle arapça ben derslere giderek geçtim tek başına desteksiz çok zor 
(972 puan) tarafından
Haklısın canım başka bölümlere bakayım en iyisi
0 oy
(50 puan) tarafından

Ay bende açıktan ikinci üniversite olarak ilahiyata kayıt yaptım iki çocukla :D uzun zamandır aklımdaydı ama ben çalışmak için değil öğrenmek için hep istedim o yüzden denemek istedim araştırırken sorunuzu gördüm yazayım dedim

(972 puan) tarafından
Ben de imamhatip lise mezunuyum en azından 2 yıllık okumak istiyorum inşAllah
0 oy
(1,991 puan) tarafından

Ben okuyorum 2.senem olcak konular aşırı fazla

çıkmış sorular ve ünite sonları soruylarıyla en azından geçersiniz kalmazsınız konular yetişmezse onlarada bakarsınız 
(972 puan) tarafından
Bakalım inşAllah canım
Evet konuları gerçekten çok fazla
0 oy
(3,552 puan) tarafından
İmam hatip geçmişiniz varsa Arapça'da o kadar zorlanmazsınız ama Arapça bilmiyorsanız yapamazsınız evde çalışmayla olmaz diğer dersler de biraz zor gelebilir size 
(972 puan) tarafından
İmam hatip mezunuyum canım
Zor olur konuları çok fazla gerçekten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy
9 cevap 374 göst.
0 oy
11 cevap 428 göst.

403,531 soru

12,089,766 cevap