+1 oy
670 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Arkadaşlar gorumcemle konusmuyoruz ki bu sorduğum soru konuşmamakla alakalı değil 5 aylık bebeğim var ben ya da babası olmadığı sürece bir yere götürülmesine izin vermiyorum gorumcemle aynı mahallede kaynanam da görümceme götürmek istedi bende olmaz dedim hani bu görümcem değil de başkası da olsa aynı şeyi derdim çünkü bebegim rahatsız ve hijyen açısından dikkat etmem gerekiyor ayrıca sanki ben ya da babası olmazsa bişey olacakms gibi bi hisse kapılıyorum ben yanlış mı yapıyorum siz de öyle misiniz 

53 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Tam da olması gereken 
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
14 aylık, babası dışında kimseyle bir yere yollamam. O da yürüme mesafesinde bir yere gidebilir sadece. Benim için konu sadece güven de değil, anneme de çok güvenirim mesela, ama ben olmadan kimseyle bir yere yollamam. Uzuuun bir süre de düşünmüyorum. Ben nereye o oraya. 
0 oy
(16,814 puan) tarafından
Asla ben nereye çocuğum oraya kimsenin alıp götürmesini istemem 
0 oy
(556 puan) tarafından
Tabiki de hayır gormek isteyen evime gelip yanımda gorebilir
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Yanlış yapmıyorsun tâbiki daha küçük götürmek isteyen kaynanan ve görümcenin böyle bir şey için küsmeleri garip annesinin olmadığı yerde bebeğin ne işi var
0 oy
(16,538 puan) tarafından
Ben bugün görümcem ve kaynanamla dışarıya gönderdim ama üç yaşında benim oğlum beş aylık bebeği babası ile göndermiyordum eşim sen çık hava al gez dolaş diyordu ona güvenip bırakıp gitmiyordum özetle kimseye göndermem küs olduğum görünceye hiç göndermem 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Asla bir yere bırakmam    zaten de gitmiyor babasıyla bıle O'na göre baba anne bebe 3 müzde olcaz 
0 oy
(360 puan) tarafından
Babası hariç hiç kimseyle hiç bir yere. Bu kadar kesin ve net 
0 oy
(50,769 puan) tarafından
yok hic vermedim kimseyle bir yere gitmedi
0 oy
(540 puan) tarafından
Bende gönderemem ülkenin hali ortada 
0 oy
(933 puan) tarafından
5 aylıkken bir yere göndermedim ama bakıcıya bırakıp çalışmaya başladım yarım gün.Suan 14 aylık .ben mecbur bıraktım çalışmak için. Yakınımda aileden kimse yok zaten olsaydı kısa süreli bırakırdım güveniyorsam tabi . Aslında bebeğimin benden ve babasından başka 3.bir kişiye alışması ve durmasi içimi rahatlatıyor Allah korusun acil bir durumum olsa hastalık kaza vs.cocugum birisinde zorlanmadan durabilir en azından bir iki gün idare edebilir .çünkü geçende ateşim çok yükseldi enfeksiyon oldum 1 gece hastanede kalmak zorunda kaldim eşim benle kaldı bakicimiz bizim evde bebeğimle kaldı ve zorlanmadık .

Şu son olaylardan sonra herkes bir hassas tabiki ama bu olaylar hep aynı yerlerde aynı sehirlerde aynı tarz ailelerde oluyor valla sütü bozuk kanı bozuk insanlar belli zaten. Kız çocuklarına değer vermeyen kesimler yobazlarda oluyor ne oluyorsa .için nasıl rahat ediyorsa oyle yap bıraktığında için huzursuz oluyorsa bırakma tabiki
0 oy
(272 puan) tarafından
Çocuğum rahatsız olsa da, olmasa da kimsenin bir yere götürmesine izin vermedim. Şuan 3 yaşında ve bu duydugumuz haberlerden sonra izin vereceğimi de sanmıyorum. Çünkü benim kadar dikkatli değiller özellikle kaynanam, çok iyidiir ama çocuğumu salar çayıra mevlam kayıra, rahat biraz çocuk büyütmek konusunda 
0 oy
(84 puan) tarafından
Bahçede oynadıkları zaman bile pencere ve kapıdan ayrılmayan ben asla göndermem bu kim olursa olsun. Aynı bahçede kaynanam gülle yaşıyoruz oraya bile beraber gider geliriz..

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 349 göst.
18 Nisan 2023 Aile kategorisinde ftma (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 207 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 235 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Meyross (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 378 göst.