0 oy
692 göst.
Diğer kategorisinde (3,024 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Fotoğraf silindi.

kizlar bu öğretmen anormal mi ya ses kayıtlarıni birde dinleseydiniz terör estiriyor yani çizgilere niye dikkat etmiyorsunuz dedikleri öğrencilerin çizdiği şey yeni yeni öğreniyorlar

27 Cevaplar

0 oy
(3,023 puan) tarafından
Ödevi yapmayanlara yada diğerleri gibi düzgün olmadı die gruba yazıp aşağılamak ne demek diğerleride kalp atıyor . Hemen şikayet edilmeli hemde kulak çekip okuldan çocuğu soputmuş ilk haftadan
-Reklam-
0 oy
(1,608 puan) tarafından
1.sınıf öğretmeni mi bu acaba ? Çocuğu hemen bu öğretmenden kurtarın ve şikayet edin. Gruba çocuk isimleri yazıp rencide etmek ne demek ayıptır. Velilerde sıkıntı varsa çağırır 5 er dk yüz yuze gorusursun veya özelden yaz yani. 2.si daha okul bu hafta açıldı çocuklar daha uyum haftasında yani şaka gibi. Korku diliyle öğretmenlik yapılmaz. 
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Ya bir şey dikkatimi çekti yanlış anlamayın lütfen alttaki kız ismi hariç diğerleri Suriyeli öğrenci gibi sadece onlara mı bu şekilde davranıyor acaba .. çok tuhaf gerçekten bu tutumu 
(3,024 puan) tarafından
Yok canm herkese böyle yeğenim suriyelimi ki şiddet uygulamış hani bayanda niye böyle yapıyor anlamadm
0 oy
(2,293 puan) tarafından
Hâlâ şikayet etmek için neyi bekliyorsunuz gerçekten. Okul açılalı bir hafta olmuş yeni bismillah demiş tavırlara sözlere bak, terbiyesizlik yaptığı 
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Valla ben sakinde kalamam saydiririm abooo hakliykrnde haksız duruma düşer insan boylelerine 
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Hazir ispat delil dolu cok sinirli diye milli egitome sikayet edin fazla agrasif unlem koymak nedir haaayiiirrdir hocaaaaaa derler 
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Canım bu öğretmen normal değil ben ilkokulda müdür yardımcısıyim 1.siniflarla ilgileniyorum genellikle .Okula gidin idareye durumu bildirin .biz böyle durumlarda müdür beyle birlikte öğretmenle konuşuyoruz idare olarak.birinci olur ikinci olur uyarılır üçüncü defa tekrarlanirsa aynı davranis öğretmen tarafından , bir sarı zarfla uyarı cezası alır ardından zaten veliler durmaz milli eğitim cimer şikayet derken soruşturma açılır öğretmene .sizin öğretmenin ya özel hayatinda sorunlari var yada egosunu tatmin ediyor küçücuk çocuklarla asla normal değil .Emri vaki konuşmalar gruptan isim isim ifşa etmeler ne yaptığını sanıyor .mutlaka haddini bildirmelisiniz.normalde öğretmenleri savunurum her konuda ama öğretmenlikte hele ki ilkokul seviyesinde bu kabul edilemez.Kimse onun kölesi degil

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 657 göst.
2 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 379 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 861 göst.
20 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (3,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 610 göst.
16 Kasım 2024 Aile kategorisinde Esmer ghh (15 puan) tarafından soruldu

405,615 soru

12,153,008 cevap

36,576 kullanıcı

...