+1 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Eşim le evlendik evleneli hep ayrıyız çocuğumuz var bu sene bırakacak ama borçlar kapanmıyor siz olsanız napardiniz herşey paramı benmi çok duygusal düşünüyorum aile birliğimiz hiç yok 

27 Cevaplar

+5 oy
(7,433 puan) tarafından
Valla herşey para be canım. 
-Reklam-
+3 oy
(5,988 puan) tarafından
Bile bile evlendiysem istemem. 
+2 oy
(2,164 puan) tarafından
Her şey para değil. Parasız da huzur olmuyor bu da bir gerçek ama bıraktığında yine yetecekse parası, çocuğumun ihtiyaçlarını karşılayabileceksem,kimseye muhtaç olmayacaksam beraber yiyeceğim akşam yemeklerini, akşam caylarını, gülüp oynamaları trilyonlara değişmem. Maddi açıdan fazla fazla yaşamasamda olur ama manen lüks isterim evet ❤️
+1 oy
(6,310 puan) tarafından
İsterdim çocuğumun benim hiçbir özel anımda yanımda olmayacak tek başıma yaşayacaksam neden evlendim diye düşünürdüm 

Eşim olmak istedi ben istemedim ama hayalidir belki diye ses etmedim şükür oda vazgeçti zaten 
+1 oy
(12,568 puan) tarafından
Birçok şey para. Parasız da saadet olmuyor anam romantik bakmayın olaya
+1 oy
(9,526 puan) tarafından
Bu yüzden askerle polısle evlenmek istemedim. Az olsun gerekırse her gun girsin kapımdan içeri. Borc yapmayın cıksın gelsin yanına. 
+1 oy
(2,558 puan) tarafından
Istemezdim valla ayrı gayri zor olur
+1 oy
(533 puan) tarafından
Çıkıp gelirse bu sefer ona pisman olursunuz. Geldi diyelim nerede çalışacak özel Demi. Peki özelde ise girdi her ayin belirli gününde maaşı yatacakmi sigortası yatacakmi düzenli. Emekli olabilecek mi bu zamanda herşey para bir sakız bile olmuş 20 TL. Çocuğum var diyorsun illaki büyüyecek istekleri olacak rahatlıkla alabileceksin şimdi. Esin nerede görev yapıyor ev goturululenez yerde mi 
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Her şey para, para olmadan aile birliği olacak mı sanıyorsunuz
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Geçim zor ilk basda severek evleneneler bunu göremiyor basda ben sonra anlıyorsun ki aşkını yakıp isiniyamiyoruz markette harcayamamiyosun.en iyisi bırakmasın cocun için... Bence fikrim bu
0 oy
tarafından
Herşey para hayatım 
0 oy
(172 puan) tarafından
İsterim tabii ben tek yaşamak için evlenmedim ki
0 oy
(976 puan) tarafından
7 yıl uzmanlık yaptı eşim hep bırakmak istiyordu işini sevmiyordu para için dişini sıktı artık kafam kaldırmıyor bu illet yerden ayrılmak istiyorum derdi hep her sene konuşmaktan dilimde tüy bitti en azından bi ev alalım da bırak vs altin anlamında birikimlerimiz oldu ama ev almaya gücümüz yetmedi en son doğu görevi çikti bizden 6 Ay ayrı kaldı artık tamamen ikimiz de hemfikir olduk 8 aylık bebek var ne için ayrı kalıyoruz birbirimizden dedik bahanesi de oldu zaten artık çık dedim oda geçen ocak ayında bıraktı öyle böyle bi ise girdi otobüsculuk yaptı şimdi sürücü kursunda eğitmen ama 7 yillik emeğinin karşılığını bekliyor memur olmaya çalışıyor nasip bu işler iyi ki de çıkmış diyorum 
0 oy
(758 puan) tarafından
Bile bile evlendiysem isteyemem. Ama bunu bile bile evlenebileceğimi de çok sanmıyorum. Tamamen şahsi fikrim olmakla beraber, akşam eve gelmeyecek koca istemem ben. 

Yok çok sevmişim adam işini bırakamıyor, o zaman derim ki göz görmeyince gönül unutur beni sensizliğe alıştırıyorsun. Alışırsam gelmeni istemem. 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ben para konusu başka ama ayrı yaşarsam eşimle arama soğukluk girer bana göre değil mesafe ilişkisi yani elzem şeyler olmadığı sürece yapamam sanırım başka seçenekleri değerlendiririm.
0 oy
(869 puan) tarafından
Eşim asgari ücret alıyor. Abisi başka şehirde çok güzel maaşlı bir iş buldu. Eşim üç ayda bir gelebilecekti yanıma. Ama ben bunu istemedim eşim olmadan yapamam ben aşk kadiniyim onsuz yapamazdim asla. Varsın paramiz olmasın karnimizi doyurabiliylruz çok şükür 
0 oy
(7,418 puan) tarafından

Bıraktı canım ben İstanbul'dan başka bir memlekete gelin geldim 1.5 sene sonra bıraktı olmuyor 

0 oy
(697 puan) tarafından
Her şey para değil elbette ama para olmayınca da aşk huzur olmuyor maalesef. Borcu bitirene kadar idare ederdim 
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Ben eşimin nerde nasıl çalışmak istemesine karismam kendi kararı sadece fikrimi söylerim 
0 oy
(16,538 puan) tarafından
Yani geçimi sağlayacak daha huzurlu pişman olmayacağ8 bir iş alternatifi varsa istiyorsa bıraksın ama üç gün sonra neyle geçineceğiz derse bir daha bir daha düşünmeli 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 734 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Beblrtm34 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 303 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 839 göst.