+2 oy
464 göst.
Aile kategorisinde (74 puan) tarafından
Kayınvalidemle aramizda bir bina var bir gün gelmese ikinci gün muhakak gelir eli boşta gelmez yanlız getirdiği şeyler ya yenilmeyen cinsten olur yada artık bozulmaya gitmiş veyada bayat hic bu güne denk yüzüne vurmadım geri göndermedim ama artık sinir oluyorum bazen eşime diyorum uyar bi şey getirmesin ihtiyacımız yok diye. Oda cekinip söylemiyor sizce ne tapmalıyım bu durumda

13 Cevaplar

0 oy
(20,207 puan) tarafından
Bişey getirme anne yenmiyor de anlar belki
(74 puan) tarafından
Ya bi kac kez söyledim kimse yemiyor senin oğlan gec geliyor cocukta daha kücük bnde yemeyince bozuluyor diye hic oralı olmuyor çöpe atmaya kıyamadıklarını getirip bna atırıyormuş gibi oluyor bazen nimet oluyor Allah ım bni affet diyorum atmak zorunda kalıyorum.
(20,207 puan) tarafından
Ay çok ayıp ama yaptığı anlamıyoda
-Reklam-
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Anne bu bozuk gibi sanırım bir bakar mısın diyerekten göster kendisine anlar belki. 
(74 puan) tarafından
Onuda yaptım bi kac kez yüzümü ekşitim hata bunlar bozulmaya gitmiş diye kıyamıyor atmays bna atırıyor işte ne bileyim sinir oluyorum.
(1,385 puan) tarafından
Her şeye rağmen anlamıyorsa açık açık söyle o halde.
(74 puan) tarafından
Nasil diyim cidden samimi diyom artık yukarıya bi şey getirme mi diyim yoksa yenilmiyor senin getirdiklerin mi diyim hangi üslübu kullanıyım sizce nasil anlar dersiniz bnde artık söylemek istiyorum.
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Sende ayniisni yap. 
(74 puan) tarafından
Ona aynısını yapardım da kayınbabama kötüyse gösterip gelinin getirmiş diyor  iyise ona göstermeden tüketir
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Evdeki fazlalıkları mı getiriyor yoksa onlar o getirdiği şeyleri öyle tüketiyor da iyi niyetli mi getiriyor bilemedim. 
(74 puan) tarafından
Kayınbabam caliştiği yerde bolca ekmek getirir tazesini alir dünden kalanları getirir kayınbabam öyle değil tazeyse verir iş yerlerinde taplot yemekler olur getirir daha sıcacık getirir o bir gün iki gün bekletirdikten sonra baktı yiyemiyorlar getiriyor niye tazeyken getirmiyon elma armut vb kurumaya gitmişleri yolar
(2,944 puan) tarafından
Ben olsam direk derim. Artiklarını getirme bana diye.
(74 puan) tarafından
Kırılmasın mı bu seferde eşime dahada gelmem yukarıya dese. Cunku bi ara sıklıkla eve gelir olduydu bnde eşime araliklarla gelsin dedim oda gidip söyledi ona daha da gelmem siz mutlu olun demiş eşim iki gün bnle dargın kaldı oda bir hafta gelmedi sonra yine geldi şimdi eşimin annesi sonucta eşimle aramiz bozulsun istemiyorum.
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Bir gün bir yerde ağzıma alırım ama bu da bayatmış çöpe atacağın şeyi yanlışlıkla mı bize getirdim derdim yüzüne 
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Getirdiğini aç koy önüne yesin. Yemezse ye anne zaten bizde pek yenmiyor dersin anlar belki 
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Gayet kibar ve güzel bir dille annecim Allah razı olsun elin boş gelmiyorsun ama getirdiklerin ya bayat yada bozulmaya duruyor sen Bir daha zaten etme de..madem sizede düzenli olarak geliyor bir kaç defa getirdiklerini çöpte gözünün göreceği bir yere koy essek değilse e artık bı zahmet anlar herhalde 
(74 puan) tarafından
Cesaretimi toplayıp bir gün karşıma alıp konuşacam bakalım
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Bnm kaynana da öyle yapar mesela ablama bana getiriyor ama hiç yüzüne de vurup kalbini kirmam,hiç yapıp yemem de kaynana gidince bı şekilde atıyorum dışardaki hayvanlar yer
(74 puan) tarafından
Valla bnde kırmak istemiyorum ama bazen söylemiyor değilim bunlar yenilmiyor yada bu pilaval koku girmiş bi kokla dediğim oluyor ama bn tam anlamiyla hic bi şey getirmesini gerçekten de istemiyorum işte onu hangi uslupla diyim kırmadan bi türlu söyleyemiyorum.
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Bu kaynananizin aynisi esimin abla.Biz koye kayinvalidemin yanina gideriz gorumcemimde marketi var giderken bize.kasa kasa meyve sebze makarnalar.abur cuburlar.yollar koye.Zannedersin cok elo acik yardim sever,hepsi iade bekleyen tarihi gecmis paketli gidalar satilmayanlar mesela diyet lipton cay,glutensiz kurabiye 80 yasindami koyede anasina ne alaka.Muz 1 koli ama simmm siyaahhh 2 saat daha yemezsen çöpe inanilmaz sinir oluyorum cöpe atip gunaha girecegine annesine yolluyor.Sizin kaynana da oyle herhalde çöpe atacagina bahcede kediye kopege veriesin ya oda size mi veriyoe onlara verecegi e ne yapiyor cok ayip ama ya
(74 puan) tarafından
Gerçekten de cok kötü bir paylaşım yazık ne bileyim
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Bizde de var yenmiyor de yine de düşünmüş benim kv eşimin evinde oturuyor kira da vermezler kendi evi hem köyde hem başka yerde var parasını da alıyor ne yapar alırsa en azından düşünmüş 
(74 puan) tarafından
Düşünsün bile istemeyecek derecede boyutunda bu :-((
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Direk soyle bence kendi evinde atmaya kiyamaafigini ben atayim die mi getoriyorsun getirme bisey getirdiklerin zaten hep cope gidiyor de
0 oy
(51 puan) tarafından
Bir gün getirdiğini çayın yanında ikram et senin getirdiğini de bence :)
0 oy
(83 puan) tarafından
Kaynanan eğer kayınbabandan çekiniyorsa hepsinin bir arada olduğu bir gün şey de anne getirdiklerin midemizi bozdu biraz da abart zehirlendik falan eski veya bayat mıydı de. Aşağıda yazdığına göre kayınbaban insaflı adam belki o uyarırsa bir daha yapmaz 
(74 puan) tarafından
Evet cekinir ama saygı duymaz.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 859 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emine S (16,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Annelerrr (322 puan) tarafından soruldu