+1 oy
822 göst.
Diğer kategorisinde (7,403 puan) tarafından

Günaydın kızlar <3Ben Kahramanmaraş ama yaşamak istediğim şehir burası değil Sakarya Bolu Kocaeli hem İstanbul'a yakın hemde hoş yerler sizler nerelerde yaşıyor ve nerelerde yaşamak isterdiniz ?? :) 

Not: Ailem İstanbul da onlara yakın olan her yerde yaşamak isterdim tam da diplerinde değil ama 2 3 saatlik mesafe olsaydi keşke :silly:

Evimede geçtim bu arada 1 hafta 1 ay gibi geldi :unsure:

57 Cevaplar

0 oy
(2,734 puan) tarafından
30 senedir İstanbul'da yaşıyorum. Buradan memnunum. Oturduğum siteden memnunum. Başka bir şehirde uzunca kalamam en fazla 1 hafta o da sıkıla sıkıla kalırım. İstanbul'a alışınca vazgeçmek çok zor oluyor.
(7,403 puan) tarafından
Bende 20 yıl yaşadım ama çok bunaltıcı geliyor İstanbul
(2,734 puan) tarafından
Öyle tabi. Önceden Bahçelievlerde oturdum 3 senedir de Esenyurt Piri Reisteyim. Burası güzel sakin, sessiz oluyor. Sadece çocuk sesi oluyor.
-Reklam-
0 oy
(494 puan) tarafından
Aşgabat şehrinde.  Arkadag şehrinde olmak isterdim Ama taşinadabiliriz ihtimali var :P
(7,403 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Hangi şehiri bilmem ama deniz sahiline yakın sakın huzurlu bi yerde evim olsun isterdim kafam estikçe gidip rahatlıkla kafa dinleyeyim deniz kenarında oh miss 
(7,403 puan) tarafından
:) :)
0 oy
(74 puan) tarafından
Mersinde yaşıyorum. Mersinin sıcagı bıktırdı artk. Oyuzden soguk bolgelerde yasamak isterdim. Mesela karadeniz tam bana gore. Agri kars erzurumda olabilir :)))
(7,403 puan) tarafından
Mersin'e 6 aylık hamileydim geldim ay o neydi öyle felaket
(74 puan) tarafından
Aynen öyle doğduğum gunden beri bu çileyi çekiyorum :)) her yil bir oncekinden dahada sicak oluyor eridik bittik valla
0 oy
(96 puan) tarafından
Doğu'da yaşıyorum mecburen... Doğduğum şehir olan İstanbul ve çevresinde yaşamak isterdim. Bursa ve Sakarya tercihimmm
(7,403 puan) tarafından
:) :) ❤️
0 oy
(933 puan) tarafından
Kendim doğma büyüme Alanyaliyim ,sırasıyla Giresun,Muş,Antalya merkez,İstanbul ve şuan İzmir'de yaşıyorum.En çok hangisi derseniz Giresun derim neden bilmem ama bende etkisi çok farklı yagmurunu bile sevdim yani .
(7,403 puan) tarafından
Giresun güzeldir ❤️
0 oy
(13,511 puan) tarafından
Zonguldak’ta yaşıyorum gayet memnunum
(7,403 puan) tarafından
Orası da güzel ❤️
0 oy
tarafından
Kız yakınız Osmaniye kadirlideyim belki duymuşundur ilçeyi ama Karadeniz’de kimsenin bizi tanımadığı yerde yaşamak isterdim 
(7,403 puan) tarafından
Dün kadirliye geldim görümcem oturuyor orda onu evine bırakıp döndük
tarafından
Hangi mahallede ben şehit Kansu küçükatesteyim
tarafından
Eşim Maraş’ta çalışıyor
(7,403 puan) tarafından
Aşkım mahalleyi bilmiyorum dar dar sokaklar var o kadar biliyorum aslında çok geldim de hiç sormadım mh ye
tarafından
Hangi tarafta senle arkadaş olmak isterim sende istersen
0 oy
tarafından
Doğma büyüme Kahramanmaraşliyjm.Suan sakaryada yaşıyorum.Istanbulda 1.5 sene kaldım.Turkiyede bir çok yer gezdim,ama Karadeniz de yaşamak isterdim herhalde kıyıya yakın yerlerinde :)
(7,403 puan) tarafından
Karadeniz güzeldir ❤️ benim Maraşlı kocayı kandirabilsem bende yaşarım ama kaynanam bizi vurur heralde :D
tarafından
Sen önce o kaynanadan kurtul  sonra her yer Karadeniz olur sana:)
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Valaha istabuld.hic güzel değil ordan taşındık çok boğucu Tekirdağdayiz çok memnunum
(7,403 puan) tarafından
Tekirdağ da sakin bir yer değil ki aşko ablam çorlu da olaylı bir yer
(5,867 puan) tarafından
Çorlu zaten roman şofan dolu hiç sevmem ben kapaklidayim doğulu lar burda cok hep açık alan insanlar çok iyi Allah'a şükür ailem hepsi burda Çorlu iyyy biz bikere gttik gezmeye asla gtmem hep olaylı çingene bolgesi
0 oy
(111 puan) tarafından
Orduda yaşıyorum seviyorum olduğum yeri ama ege de biyerde yaşamak isterdim 
(7,403 puan) tarafından
Ordu ❤️ umarım bir gün gezip görmek nasip olur
0 oy
(829 puan) tarafından
Doğup büyüdüğüm memlekette İzmir'de yaşamak isterdim. Evlendim ve diyarbakır da yaşıyorum
(7,403 puan) tarafından
İzmir i begenemedim ben aşko ya abarttiklari kadar güzel bir yer değil sanki ya da benim gittiğim yerler kötüydü
(829 puan) tarafından
Ben orayı çok seviyorum belki orada doğup büyüdüğüm içindir
0 oy
(6,416 puan) tarafından
Ağrıda yaşıyorum ailemden dolayı başka yerlere taşınmak istemiyorum. Ama deniz olan ve sıck yerde yaşamak isterdim. Eşim bi ara baya ısrar etti gidelim diye ama yapamadım annem babam burda bırakamadım
(7,403 puan) tarafından
Gitme aşkom ben gittim çok pişmanım çok özlüyorum
(6,416 puan) tarafından
Gidemiyorum
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Trabzon da yaşıyorum. Tatile ailemin yanına İstanbul a geldim. Yaşamak istediğim şehir hep İstanbul  ve Bursa dır. Nasip diyelim..
(7,403 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(675 puan) tarafından
Diyarbakır da yaşıyorum bu son olaydan dolayı güzel şehri kirlettiler. Çok yorgunum artık ruhen. Bu Muğla veya afyon iyi gelirdi 
(7,403 puan) tarafından
Afyon ne gı Suriye gibi ağaç yeşillik yok :D
(675 puan) tarafından
Kız ben üni için bile afyon yada Muğla demiştim de nasip olmadı. :)))
Ne bilim seviyorum ya
0 oy
(715 puan) tarafından
Bursa da yaşıyorum ailemde İstanbul da keşke orda yasayabilsem canım sıkıldıkça çıkar giderdim anama burda tek sıkılıyorum alışamadım halen doğru düzgün 4 sene olacak evleneli bu arada 
(7,403 puan) tarafından
Yakınsın yine aşko benim gibi 1100 km olsa napcan senede bir gidebiliyormm
(715 puan) tarafından
Valla bende snee de bir gidiyorim çocuklardan dolayı annem babam sağolsun 2 yada 3 defa geliyorlar kaç hafta kalmaya
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Bursada yaşıyordum su an Amerikadayim. Tekrar Bursada kalsam keske

İlgili sorular

403,521 soru

12,089,411 cevap

36,380 kullanıcı

...