+1 oy
767 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar aklıma geldi :D bir sabah uyandınız çok zengin olmuşsunuz harbiden ilk neler yapardınız çok merak ettim. Bu arada kocam şakasız ilk önce kara kuru köyüne villa yapardı hahhaha

Ben İsviçre'de bir köye yerleşirdim. Oldum olası bayılırım oranın köylerine. Sonra da ülke ülke gezerdim. Eşimin çalışmasına müsade etmez ölene kadar yanyana olurdum 

A kocama porsche alırdım bide, bir sabah uyanmışım her şeyimizi satmışta bu arabadan almış olacak diye korkuyorum :D

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kızlar farkettim de hep küçük düşünüyoruz ya çok zenginiz niye sadece ev araba alıyosunuz :) 
-Reklam-
+8 oy
(6,520 puan) tarafından

Yüzümü yıkarım.  Rüyadır o :D

tarafından
Hahahaahhaha
(20,275 puan) tarafından
Puahahhahahah :D
(114 puan) tarafından
Buna kahkaha attım.resmen :)))))
+4 oy
(7,753 puan) tarafından
Kocayı boşardım  :D
tarafından
Allah seni :)
(6,644 puan) tarafından
Ahahahah lan niyeee şükooo shhshs
(7,753 puan) tarafından
Zengin olduktan sonra kocayı napam kız mis gibi özgürlük varken :D
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Evimi faaliyete geçirirdim inşaat şu anda bir an önce evıme taşınmak isterdim 
(14,695 puan) tarafından
Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım. Sakarya'dan mı aldınız
(3,161 puan) tarafından
Amin canım almadık canım kendimiz yaptık inşaat hali bitti işte sıvası vs iç işçiliği var onuda borcumuzu bıraz hafifletmemiz lazım nasip olursa seneye bu zamanlara kendı evımızde olcaz
(14,695 puan) tarafından
Darısı ben dahil tüm kiracılara olsun
(3,161 puan) tarafından
Amin canım canı gönülden amin ❣️❣️
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Ev ve araba alırdım sonra evimin içini istediğim gibi döşerdim ve en önemlisi tüm borçlarımı kapatırdım 
0 oy
(1,001 puan) tarafından

Şöyle bir yıllık ücretsiz izne ayrilip dünya turuna çıkardım .zengin de olsam mesleğimi bırakmam tabi:)

(17,063 puan) tarafından
Kız ben bırakırdım üç dört sene sonra özel okul kurar patron olurdum hem eğitimin içindesin hem kendi işinin patronusun
(1,001 puan) tarafından
Oda mantıklı tabi :) hayalimiz bile memur kafası işte :)
(17,063 puan) tarafından
Fakirin hayalinde fakir olur :)
0 oy
(257 puan) tarafından
Çocuklarıma akülü araba alırdım ilk önce çok istiyolar ama durumumuz el vermiyo sonra kendi üstüme villa alırdım arsa alırdım evimin içine çok güzel eşyalar alırdım kalanı da altın yapardım 
(1,506 puan) tarafından
Çok duygulandım Rabbim nasip eder inşallah
(257 puan) tarafından
Canm bitane olsa alicam aslında ama 3 tane erkek üçude ve asla anlasmiyolar o yuzdn alamıyorum teşekkür ederim amin inşallah
0 oy
(610 puan) tarafından
Ev araba ve ehliyet alırdım:)
0 oy
(3,933 puan) tarafından
Donatılmış kahvaltı masasındaki portakal suyundan bir yudum alırken ne yapacağımı düşünürdüm. 
tarafından
Waaoowww :D
0 oy
(662 puan) tarafından
zenginliğim kesinleştiyse hemen arsa ev alırdım paranın bir kısmını eşe dosta aktarır gerisini altına yatırır sonra ne yatırım yapsam diye düşünürdüm
0 oy
tarafından
Aynen içimdekileri yazmışsın gerek kalmadı :) tek fark Finlandiya ve tek sıkıntı soğuk :D
tarafından
Ayyy içim gidiyor oraya da..
Kocama kalsa bizim köylerde oraların aynısı :)
tarafından
Sorma ayılıp bayıldıkları kötü dümdüz ova ne ağaç var ne bişey heleki benim gibi bi Karadenizli için sevemedim köyünü hiç :)
0 oy
(6,791 puan) tarafından
Ev ve araba alırdım sanırım :D ondan sonra gezerdim 
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Borçları ödeyip koca bahçeli bir villa içinde kocaman oyun parkı ve en güzelinden iki araba
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Ömür boyu otele para vermemek için sahilde bir ev alırdım hem denizi görsün hem denize girilsin bir yerde. 
0 oy
(578 puan) tarafından

Köye ev yaprim  :D:D:D dermişim 

tarafından
Ay kocamda ilk onu yapar :D
0 oy
(633 puan) tarafından
Ev alırdım A dan Z ye sıfırdan döşerdim şimdi herşeyim ikinci el mutfak eşyası olarak çok eksiğim var çok güzel bir mutfak yapardım ahhh. Ahhh
0 oy
(771 puan) tarafından
Aynı binadan kurtulurum kesinlikle
0 oy
(652 puan) tarafından
Bütün borçlarımı kapatırdım. Kocamı başardım kendime ev alırdım kızlarımla rahat bi hayat sürdürmek için. Kimsenin bizi bulamayacağı bi yerde 
tarafından
Kız kocayı niye boşuyon oda zengin olsun ya :)
(652 puan) tarafından
O benim için kılını kıpırdatmadi bide onu zengin mi edecegim
0 oy
(936 puan) tarafından
Bir ev alırdım ve evimi kadir ezildinin evi gibi yapardım çok beğeniyorum onun evini çocuklarımın tüm istediklerini alırdım kocama zırnık koklatmazdim gidip çalışsın evde olunca burnumdan getiriyor onu çekemem:)
tarafından
Hahahaa uyuyan adamdan nefrett
0 oy
(2,234 puan) tarafından

İlk önce direkt kıyafet alışverişine çıkardım baştan aşağı a dan z ye herşeyi alırdım sonra araba alırdım evim var ama bir ev daha alırdım. Sonra çok fakir olan ailelere hep yardım ederdim :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 616 göst.
0 oy
13 cevap 242 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzur91 (3,161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 393 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu