0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (935 puan) tarafından
Kizlar bu kadir ezildi falan başka fenomen bı kaç kişi gram altın çeyrek altın çekilişleri yapılıyor acaba gerçekten şansa göre mi yoksa tanıdıklarına falan mı veriyorlar

4 Cevaplar

0 oy
(11,534 puan) tarafından
yaptıkları çekiliş milli piyango onaylı olmalı yoksa suç. ha ne kadar düzgün çekiliş yapıyorlar bilemem 
(935 puan) tarafından
Bilmiyorim valla cnm bende yeni bi hesapla öyle katıldım belki çıkar diye katılıyorum ama bişey çıkmıyor :))
-Reklam-
0 oy
(5,794 puan) tarafından
gonderiyorlardir. niye bi ceyrek 4 kusur bin . ama o cekilise katilara  kac tane ceyrek altin alacak kadar takipci kazaniyorlar . her takipci izlenme sayisi ve etkilesim demek. haliyle onlara kazanc kapisi demek. 

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. bi kici kirik ceyrek altina minnet edip de tanidiklara cikain diye ugrasmazlar ama bi araba nebilim ev mev tatil matil cekilislerinde torpil donuyordur  bence. gerci sistem cekiyor cogusu canli olarak yapio ama bilemicem gaaaariii
(935 puan) tarafından
İki aydır her çekilişe katılıyorum ama hiç daha çıkmadı acaba boşuna mı katiliyorum diye düşündüm canm gerçekten öyle bir çeyrek gram veriyorlar ama onun on mislini kazaniyorlar
(5,794 puan) tarafından
kuzenime ceyrekli bileklik cikti yolladilar siyah orme ipe takili ceyrek ulasti aldi birbucuk sene kadar onceydi. Bide burdan birine ütu cikmisti almist post atmistii. :) baska bildigim cekilisten zirnik kazanan duymadim yakin cevremde
(935 puan) tarafından
Keşke çıksa ya ne mutlu olurdum ama:))
0 oy
(898 puan) tarafından
Benim kuzenim farmasiden falan çok çeyiz dizdi. Ama işi gücü bırakıp yorum basmak lazım. 
0 oy
(444 puan) tarafından
Esra ezmeciden bana çıkmıştı çeyrek . 

Fiyatını ödemelerini istedim. Hesabıma yolladılar . 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Annesinin bitanesi (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu

405,545 soru

12,150,846 cevap

36,568 kullanıcı

...